Tuesday, February 1, 2011

Realiti atau Fantasi?



3 Bulan dari sekarang....Jadi badan macam Scha????? mampukah aku? Realiti ke.. Fantasi... Fantasi ke...Realiti... Emm... Berat dia 56 (yang aku tgk masa dia timbang dalam Awan Dania 2) tinggi dia maybe 180 plus minus.. Tinggi tuuuu...Jauh sangat dari aku tuh... Berat aku, kena 56-61 dalam range normal weight.. Sekarang???Dah 61kg... Lagi sipi je nak overweight tuh... Adehh la...Cepat betol la aku ni naik...(Dah melantak berpinggan pinggan tak hingat!)

Okei lah..Ini azam baru aku...Kekal Langsing (kekal ke?)


nota kaki: Baru je kelmarin melantak kat Seoul Garden yang super sedap!




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails