Thursday, January 27, 2011

Angka 27...

Selamat Hari Lahir Ke -27 Nasrina...
Angka 27...Lahir pada 27 Januari...
Akhirnya sampai ke angka ini...
Dua nombor yang sangat aku suka..
Semoga banyak lagi nikmat-nikmat yang Allah bagi...

Doa aku untuk sentiasa berada di jalan yang lurus...Andai aku tergelincir ketepi akan ada tangan-tangan ajaib membantu, menolak dan memimpin aku ke jalan yang lurus itu...

27 tahun... Berjuta nikmat dan keajaiban yang aku terima...
27 tahun..Cukup banyak pujukan dari Yang Maha Mengasihani yang aku terima...
Apabila aku jatuh tersungkur...
Apabila aku jatuh terluka...
Pujukan dari Yang Maha Pemberi tidak terhitung nilainya...

Alhamdulillah..Alhamdulillah...Alhamdulillah.....
Subhanallah...


nota kaki : tua ke?


(autopublish entry)

Wednesday, January 12, 2011

IKLAN! IKLAN! (dan juge wedding weddingan)

ssalamualaikum..

IKLAN! IKLAN!! Hari ni nak buat entry pasal contoh-contoh pemakaian selendang dan inner yang dijual di Nas Butik..

Okei, ini masa majlis kahwin Zaireen & Alan dekat Felda Villa..

Pakaian aku: Jubah dari Makkah n selendang juga dari Makkah.... Okei, dua-dua takdek dijual dekat Nas Butik..Tapi budak dua orang dekat bawah ni pakai barangan dari Nas Butik.. Maze pakai inner dan selendang dari Nas Butik, Baby pakai inner dari Nas Butik..Nampak tak inner tu? Takkan melekap kat dahi punyee...

(Kiri Maze kanan Baby)

Dekat bawah ni gambar rakan-rakan ku di Candy Station yang Zaireen sediakan dekat majlis kahwin dia.. Yang sebelah kanan aku, yang pakai baju oren itu pelanggan setia Nas Butik..Ye Aini, anda layak menjadi model di butik saya tapi anda menolak...Terpaksalah saya menjual muka sendiri...ngee

Baby yang cumel lote ini adelah anak kawan aku yang juga penjual tudung..Tapi dia jual tudung kepala keras yang bermanik-manik..I jual selendang...Sila ke Nas Butik untuk beli selendang!

Inilah pengantin yang kacak dan gojes itu....Sangat-sangat macam pinang di belah dua..Sangat manissssssssss macam gule-gule...

Okei...Selain boleh dipakai dengan selendang, aku pakai inner ni dengan tudung syria...Dekat bawah ni aku pakai tudung warna turqoise n inner warna merah..Bagi bomm kebaboomm warna nye.. Mix n match warna boleh buat kan fesyen jadi lagi menarikkan? ^_^

Ini gambar aku dengan shida.. Kakak pengantin perempuan.. Kenduri adik shida ni, fully prepared by Oleander Catering... Katering family aku.. Dari katering, pelamin, n baju pengantin...Gambar dekat bawah ni dekat meja errr...meja...meja ape namenye nih! untuk tetamu tulis-tulis ucapan..Shida buat khas untuk adik dia..Cantikkan??

Gambar dua dekat bawah ni, gambar model sampingan dekat butik aku.. Apa? Korang perasan tudung Maze same je? Yee..Sebab kenduri adik Shida ni siang dan majlis Zaireen malam hari yang sama..Maze ni tukar warna inner je..Good job model^_^


Berminat nak tengok Pakej Perkahwinan dari Oleander Catering?Boleh email kat nashoney27@yahoo.com.. Woohhh! Tetiba promote katering pulakk...

Dekat bawah ni gambar masa celebrate hari lahir abah dekat Cozy Corner...Selendang dan inner dari Nas Butik..


Nak tengok banyak lagi contoh-contoh pemakaian selendang dan inner ni? boleh ke Nas Butik dan klik tab cara Contoh Pemakaian... ^_^


Blouse dekat atas ni sebenarnya antara barangan yang dijual dekat Nas Butik..Tapi, dah habis terjual secara offline.. Sebab material kain ni dari cotton yang best n terletak je bila pakai dengan jahitan yang sangat kemas..Datang dengan 6 warna pelbagai saiz dan hanya dijual dengan harga RM60.. Tapi tak sempat iklan dah abeh.. \0/

nota kaki: Sedang dalam perbincangan untuk bisnes baru bersama seseorang...Tak sabar nak launch bisnes tu...Tungguuuuu.....


Wednesday, January 5, 2011

Elleh...Macam la bz sangatttt

Assalamualaikum...

Apa la tajuk entry aku ni...Tak tau nak buat tajuk apa sebenarnya..hee..Hentam je lah.. semenjak dua menjak ni tak dapat pikir sangat la idea nak corat coret..Sebab tengah duk kalut dengan tugas hakiki dekat opis, sebagai student (ecceh..perasaan muda menjelma) dan sebagai peniaga kecil kecilan.. Perasaan? Seronok! \0/

Jom tengok header baru butik aku.\0/..GEDIK?! Yee..paham....Esok-esok tukau le ni...Tengah mud gedik... layankan aje ye...ngee~ Ish..Korang malas nak kelik kat butik tu sebab geli nak tengok kegedikan header blog butik tu? Nah! Amek! Aku upload jugak sini..Padan muko korang... =p

Tarraaaa!!!\0/ haha!Ok la eh..Slambeee

Ohhh...Sangat bz menjadi student dan perangai lama menjadi- jadi balik...

Errr..apa perangai aku ye...err...

Errr...Malu lah nak cakap! :'>

Siapa yang tau apa aktiviti/hobi aku sepanjang jadi student dulu..Angkat tangan! 0l

nota kaki: Yeeee...entry yang takdek motif dari saya..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails