Friday, November 28, 2014

Give Away By Nas Honey : Skin Bar Ephyra

***Sticky note..Scroll ke bawah untuk entry lain..

Assalamualaikum.. ^_^ 

Bismillah...First time nak buat give away ni..Hehe.. Alang-alang dapat hadiah 5 ketul sabun Ephyra daripada orang kuat Ephyra, jadi aku buat keputusan untuk hadiahkan pulak kepada pembaca blog aku sabun-sabun yang awesome ni..Suka tak?? ^_^ Jom join jom! Dan rasai sendiri kehebatan sabun ni..

Ok, senang sangat untuk join Give away ni sebenarnya.. Meh aku cerita cara-caranya ye..








1. Anda dikehendaki membuat satu entry di blog masing-masing dengan tajuk "Give Away By Nas Honey : Skin Bar Ephyra" dan share di FB dan Istagram (jika ada)

2.  Beritahu mengapa anda mahu menyertai contest ini. 

3. Anda MESTI menggunakan gambar yang tertera di entry ini (3 gambar di atas) untuk diletakkan di entry masing-masing.

4. Anda dibenarkan untuk mengambil info atau gambar tentang Skin Bar Ephyra dari :
atau dari blogger-blogger lain yang pernah menceritakan tentan Skin Bar ini.

5. Anda mesti LIKE & FOLLOW (WAJIB)
b) Instagram official@ephyra2u 
 c) blog nashanim.blogspot.com 
d) Facebook Nuraisyshoppe

6.  Tinggalkan permalink anda di ruangan comment entry ini. 

7.  Syarat last sekali ialah.. korang mesti backlink kepada entry contest blog ini. Pada setiap gambar atau lain-lain yang berkenaan. Jika tidak, penyertaan tidak akan dikira ^_^


TARIKH CONTEST

23 November 2014 - 28 November 2014

(pemenang akan diumumkan pada 1 Disember 2014)


Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yang paling menarik...10 entry yang menarik akan dipilih dan dibuat undian. 5 pemenang akan dipilih secara undian akan memenangi sabun Ephyra bersaiz 25g. Bagaimana cara undian, nanti akan diberitahu.. Jangan risau.. contest ni adil ye... ^_^


Selamat Mencuba! Jom join ramai-ramai! ^_^




9 comments:

  1. http://www.syuhadasalleh.my/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  2. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum dan salam perkenalan.. saya join ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam perkenalan.. maaf saya tiada Instagram..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  5. http://farhana-jamil.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  6. saya join
    takde instagram
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  7. Saya join ya ^^ tapi ada masalah sikit untuk post news feed di fb. nannti dah fix problem, saya share di sana. harap masih layak utk penyertaan

    http://hzinnirah.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  8. saya join..
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete
  9. alahai, dah bookmark dah, tapi tak sempat joinn... terlepas tarikh.

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails