Wednesday, August 20, 2014

Sila sayangkan RM17 anda..

Assalamualaikum..

Nak update pasal Ephyra jap tengah2 malam buta ni..hehe..Ehh..baru pukul 11.30 rupanya belum buta lagi..:p

Setelah sekian lama Ibu Pejabat Ephyra bagi harga promosi dari RM197 menjadi RM180 sahaja, akhirnya akan berakhir juga harga promosi Ephyra yang pada aku, rugilah kalau tak kumpul stock awal2..Sebab, sekotak boleh jimat RM17.. Kalau beli lebih dari dua kotak, akan dapat diskaun lagi. Postage pun free. Shacker dengan beg Ephyra wajib dapat. Ishh.. Sayang sangat lah kalau korang masih terpikir pikir nak beli ke taknak sebab tinggal 10 hari je lagi harga promosi ni.. Kalau beli dengan aku, akan dapat percuma hadiah misteri lagi. Saje nak bagi sempena bulan kemerdekaan ni..

Ephyra dah terbukti keberkesanannya dekat hampir kesemua pengguna setia Ephyra.. Rasa pun sedap..Rasa oren..Tak perlu nak kerut2 muka macam kena makan jamu...hehe

Ephyra bukan hanya untuk cantik..Sebab ade je yang pertikaikan macamni, "saya xnak cantik xnak glowing2 ni, pelik dengan orang Malaysia ni..Asik pikir nak glowing2 aje.."Ada orang yang marah dengan orang yang beauty conscious. .dah dia nak cantik..Biorkan lah dia..Awak taknak, duduk diam2.Bila belek muka kat cermin asek bising nape muka kusam. Tapi tak sedar yang awak tu tak suke tgk org lain nak cantik..

Ehhh..Melalut dahh... Ok, sambung... Ephyra ni bukan untuk kecantikan je malah untuk kesihatan. Betulkan hormon..Beberapa customer aku yang ada masalah period, 4 bulan tak datang bulan, minum Ephyra terus lancar period dia..Ada yang susah nak lawas, minum Ephyra senang nak membuang.. Ada jugak yang asal gosok gigi je mesti gusi berdarah. Tapi bila minum Ephyra dah tak pernah berdarah dah..Alhamdulillah.. Kita usaha cari penawar, Allah yang menyembuhkan kan...

Jadi, grab cepat2 ye.. Tarikh akhir untuk harga promosi RM180 ni 31 Ogos 2014.. Whatsapp 0193613164 untuk pembelian. COD Ampang dan Wangsa Maju..

Korang tetap boleh beli Ephyra dengan harga murah dari aku selepas 31 Ogos ni. Tapi 2 kotak ke atas dan masih tak boleh lawan harga murah masa harga promosi ni..

Whatsapp 0193613164!

1 comment:

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails