Friday, August 29, 2014

SAMBAL KETUK DI SHAH ALAM DAN DAMANSARA

Assalamualaikum..

Nak update pasal sambal ketuk harini..Selain daripada aku, korang boleh dapatkan sambal ketuk dari ejen-ejen dibawah ye.. Mungkin kena preorder jugak dulu atau kalau kebetulan diorang tengah ada stok, boleh la korang dapat terus sebab selalunya ejen-ejen aku kata tak sempat simpan stok ni lama sebab laju je habis dan selalunya diorang pun order atas preorder jugak... Jadi, kalau korang nak save dekat postage,boleh hubungi ejen-ejen dekat  bawah ni:-

Senarai Ejensambalketuk

Wangsa Maju : 0122533571 (noni)       

Selayang : 0126702502 (Siti)

Sentul : 0105417031 (Mas)

Bangi/ Seri Kembangan : 0179394226 (Wani)

Klang : 0129071713 ( Noor)                 

Shah Alam : 0132649391 (Ummi)

Putrajaya : 018919126 (ummi)
                     : 0192390204 (Anne)

Nilai/Salak Tinggi : 0169468009 (Die)

Seremban : 0173540528 (ira)

SESIAPA NAK JADI EJEN SAMBAL KETUK, BOLEH WHATSAPP AKU 0193613164.. EJEN DIPERLUKAN!


Selain daripada ejen, aku jugak ada letakkan sambal ketuk ni dekat dua butik terkenal..Terkenal dikalangan onlineshopers..Aku letak dekat butik bagi memudahkan customer yang berdekatan dengan butik-butik ni untuk dapatkan sambal ketuk secara walk in je..Sambil-sambil tu boleh cuci-cuci mata tengok baju, kasut, dan barangan comel yang lain yang selalunya boleh jumpa orang jual secara online...

 Yang pertama BAJUFOUNDRY & CO.

No. 41 & 43, 1st Floor Jalan PJU 5/21
The Strand Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya Selangor

Ini suasana dalam butik..




Menarikkan? Aku masuk je dalam butik ni eksaited tengok barang-barang yang terjual.. sangat menarik hati!

Ok, ini yang kedua..

BIE COLLECTION BOUTIQUE CONCEPT
No. 22 Ting 1, Jalan Singa D,
Seksyen 20, Shah Alam
Selangor


Bie Collection Boutique akan buat GRAND OPENING 31 Ogos ni.. 10 pagi sampai 6 petang.. Ada goodies bag dan pelbagai aktiviti yang akan dilakukan.. Jom lah datang beramai-ramai memeriahkan keadaan.. 

Untuk sambal ketuk, aku akan edarkan 50 voucher untuk pengunjung semasa grand opening tu nanti.. Datang cepat2 tau.. Jadi 50 orang terawal.. Nanti dapat voucher ni... Voucher ni sah digunakan dekat Bie Collection ni je nanti tau.. Jangan lupa datang!  ^_^

1 comment:

  1. sis buat sendiri yer? wah maju btl, rmi agent....mcm nk try je.bpe rm?

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails