Monday, June 16, 2014

Testimoni Ephyra [8] : Puji Diri Sendiri?

Assalamualaikum..

Dah beberapa hari tak update blog dan tak blogwalking langsung.. Menyendiri kejap sebab pergi menuntut ilmu.. Sangat-sangat full kelas tu dari pukul 8 pagi sampai pukul 1 pagi.. Ulang alik dari Ampang ke Serdang.. Aisyah tinggal dengan Neni dengan atuk dia.. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan mudah.. Allah mudahkan segala-galanya proses aku dan Shahril mencari ilmu.. ^_^

Tadi baru bukak internet dan blogwalking.. Bukak blog Kak Die, housemate aku masa Uitm dulu.. Kenapa pulak tajuk dia promo Ephyra sebab haritu dia beli 2 premium pack Ephyra daripada aku.. Adakah Kak Die telah mula menjadi ejen Ephyra? Bukak-bukak je, rupa-rupanya Kak Die promote Nur Aisy Shoppe!! Wahhhh!! Tengkiu Kak die! ^_^

Ok, Meh aku copypaste..

Ini adalah promo merangkap jualan amal Ephyra oleh Nur Aisy Shoppe. 

Untuk pembelian bermula 1 Rejab - 30 Ramadhan (1 Mei 2014 - 27 Julai 2014), RM2 dari pembelian sekotak Ephyra premium/trial akan didermakan kepada rumah anak yatim/tahfiz.

Premium pack (30 sachet)
1 kotak = RM180
2 kotak = RM340
3 kotak = RM480

Trial pack (10 sachet) = RM68


Nur Aisy Shoppe ni ialah online business by Nasrina Honey, salah sorang ex-housemate kesayangan masa degree dulu. Nas ni ialah seorang budak baik yang gila belajar dan suka makan. Paling tak tahan suka tiba-tiba menggelabah. Nak test menggelabah, bangun lambat menggelabah, lapar pun menggelabah. Haha comel gila awak ni Nas. Tak sangka dah jadi mak sekarang.

Nas juga ialah pengguna Ephyra. Masa belajar dulu memang Nas ada masalah jerawat. Bukan jerawat kecik tu, tapi jerawat besar seketul-seketul. Kulit muka dia pun tak berapa smooth akibat jerawat durjana itu. Tapi haritu jumpa dia setelah sekian lama terpisah kemain glowing muka dia. Tak tau lah glowing sebab Ephyra atau sebab dia dah makin bahagia sekarang tapi yang pasti memang glowing berseri-seri. Jerawat pun dah kurang banyak, parut jerawat pun dah makin pudar.

Btw Nur Aisy Shoppe ada juga jual benda lain macam Camishaper, Pelikat Pants for kids by Afdlin Shauki, princess dress for kids, tahapa2 lagi lah. Tapi yang yang paling best ialah sambal ketuk.

Aku tak penah try lagi sambal ketuk dia, tapi kalau ikut pengalaman 2 tahun jadi housemate Nasrina ni memang tak diragukan lagi sambal ni mesti sedap. Family dia masak memang sedap ok. Kakak si Nas ni pun ada business catering sendiri. Nas pulak walaupun malas tapi kalau dia masak memang sedap. Hehe.

Untuk maklumat lanjut sila ke Facebook: Nur Aisy Shoppe atau boleh WhatsApp Nas terus di 0193613164



Eh eh! Ada ayat puji aku la kat atas tu..Haha! (ok, memang itu pun motif aku buat entry ni..haha) Alhamdulillah.. Walaupun masa jumpa Kak Die ni ada jugak jerawat kecik tepek, dia nampak keglowingan muka aku ni..Kihkih...

Ohh ye.. Jap, nak share lagi satu.. Yang ni lama dah.. Alang-alang buat entry puji diri sendiri ni baik tepek sekali..Haha


Alhamdulillah... Orang-orang terdekat aku memang nampak perubahan ketara dekat diri aku ni.. Kiranya bukan lah aku syok sendiri..Hehe.. 

Ok, sesiapa nak order Ephyra boleh whatsapp aku ya... 0193613164.. Jualan amal ni masih berlangsung.. Kenapa aku nak buat jualan amal ni? Nanti insyaallah aku sharekan dekat entry konvokesyen aku ya.. ^_^


Jom jadi ejen dan dropship ephyra bawah aku.. Jadi rakan niaga aku.. Insyaallah aku akan share apa sahaja ilmu yang aku ada untuk sama-sama tingkatkan sales..Jom jom.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails