Wednesday, May 14, 2014

Testimoni Ephyra [7] : Mencerahkan Kulit,Menghilangkan Minyak dan Bintik Hitam di Wajah

Assalamualaikum...

Hajat di hati nak update pasal konvo.. Tapi tunggu gambar siap dulu ye..Hehe.. Jom cerita pasal Ephyra. Dah berhabuk dah testimoni yang aku dapat dari cousin aku ni... Jom kita baca jom.. Sesiapa yang nak mencerahkan muka, nak hilangkan minyak-minyak berlengas dekat muka, nak hilangkan bintik-bintik hitam dekat muka, haaaa..testimoni ni untuk anda..Hehe..

Cousin aku share cerita ni dalam blog dia..Aku copy paste dekat sini... 

************************

Mesti korang nak tau kan asal tetibe Wani guna Ephyra ni? Ceritanya macam ni.. Aritu nampak Kak Nina nye status kat FB, cerita pasal anak die.. Tapi yang mengejutkan kita, muka die LAIN!!! Suci bak kata Nabil.. haha.. terus Wani cek blog die sume, rupenye Kak Nina ni consume Ephyra.. Dia pun memula terjebak sebab join contest.. Tapi setelah mencuba sendiri, maka Kak Nina tanpa segan silu terus mendaftar sebagai pengedar sah..

Tanpa membuang masa, terus pm Kak Nina kat fb nak order 1 kotak.. benda baik harus dipercepatkan.. hahaha... Ok, makanya lepas gaji masyuk terus bank-in and dapat minum Ephyra.. Yeay!!!

Muka Wani takdelah masalah jerawat yang teruk sangat, cuma macam ada parut hape entah kat hidung ngan tepi pipi.. tapi disebabkan pakai tudung tak nampak sangat kesan parut tu.. hehe.. :P Setelah separuh bulan guna Ephyra ni, rasa macam biase je, tapi tiba-tiba mak cakap, "Eh Wani, mak da tak nampak hitam-hitam kat bawah hidung awak la.." Wah!! ye ke? terus zuuppp masuk dalam bilik tengok cermin, haah la.. da hilang! Alhamdulillah.. dulu hari-hari mak tegur pasal bintik hitam bawah hidung tu.. anti betul mak Wani dengan mende alah tu.. haha.. tapi sekarang tidak lagi.. hihik..

Ok, disebabkan ada perubahan, maka terus promote dekat member-member ofis.. Diorang pon perasan kot dengan perubahan tu, so diorang pun join beli sekali.. Alhamdulillah, benda yang baik MESTI DIKONGSI bersama.. jangan kedekut.. tak baik.. biar semua sihat dan cantik.. barulah dapat bekerja dengan riang!! hihik...

Ok, nak tengok perubahan muka Wani tak?




                                            Sebelum                              



     Selepas


Yang gambar sebelum tu muka macam berminyak kan? nampak tak? ok gambar yang selepas pulak muka lebih licin dan putih.. tak payah nak make-up sangat pon.. gincu pon tak pakai tau! ha.. betul.. lebih berkeyakinan bila nak pergi kerja.. Wani pulak nak dikatakan hari-hari jumpa client, so penampilan harus bergaya.. haha.. macam kelakar pulak.. padahal simple je.. puuiii...


Itulah yang paling ketara kot pada diri Wani.. lepas tu rasa diri macam hyper gila.. haha.. kerja straight je tapi tak rasa penat.. tup tup da habis office hour.. biar betul.. kalau dulu rasa ngantuk je kat ofis.. Tapi Alhamdulillah sekarang da ok.. Minum Ephyra ni jugak buat Wani rasa dahaga air masak.. Dah tak lalu nak minum air manis-manis.. Entah ngape entah.. tapi elok la kan.. Sehari mesti berbotol-botol air masak Wani minum.. hihik.. Eh lupa pulak nak cakap, selalunye produk kesihatan ni rasa dia tak best (setakat yang Wani pernah rasa la).. tapi Ephyra ni best gila.. tak cukup sekali minum.. rasa nak minum banyak-banyak.. tapi tak boleh.. hehe..

***********************

Ok, cousin aku ni memang dah cun..Aku pun pelik kenapa dia nak consume Ephyra ni.. Bila aku tanya dia, dia kata nak jaga kesihatan dari awal.. Baguskan? sekarang ni dia dah minum 4 kotak.. Masih terus nak consume. Dia kata dah serasi dengan badan dia.. Kalau tak minum rasa tak best.. Dia pun terus jadi ejen dropship aku sebab disamping boleh dapat harga murah,dia berniaga dekat kawan-kawan dia yang memang dah nampak kesan positif yang sangat ketara dari dia.. Alhamdulillah.. ^_^


Apa tunggu lagi? Jom cuba Ephyra.. Boleh contact aku 0193613164 untuk maklumat lanjut.. COD area Wangsa Maju/Setapak/Keramat/Ampang/Cheras.... Untuk pos, aku bagi free postage...

Ada yang minat untuk berniaga? Jom jadi ejen dropship aku.. Setakat ni dah ada 9 ejen dropship dibawah aku dan sangat aktif.. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi jadi ejen dan mempercayai aku.. Jom jadi famili Ephyra bersama Nur Aisy Shoppe! ^_^



No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails