Tuesday, April 15, 2014

Testimoni Ephyra [3] : Ephyra Boleh Buatkan Suami Happy?

Assalamualaikum..

Lagi testimoni Ephyra untuk dikongsikan.. ^_^ Testimoni kali ni dikongsikan oleh salah seorang customer aku yang mintak namanya dirahsiakan.. Kenapa nak dirahsiakan? Korang baca sampai habis testimoni dia nanti ye.. Kihkih... Aku mintak full testimoni daripada dia selepas sebulan dia consume Ephyra.. Dengan semangat wajanya dia bagi aku full testimoni ni ikut Whatsapp.. Ok, jom baca..

***********************

Testimoni Ephyra tulus dari Hati..

Main reason beli ephyra sbb terpengaruh dgn tokei NAS & nak kulit muke flawless mcm memey..hiks..Sblm ni pakai skincare biase je...itupun just cleanser..xde toner, cream, moisturizer ke ape..muke xde problem jerawat..tapi large pores kat area hidung dan blackheads mmg mengganggu ketenangan jiwa :(
Tangan ni selalu je gatal nak picit2 blackheads whiteheads semua tu..dan kulit muka agak kusam..


Since consume ephyra, belum habis lagi sekotak, tapi da boleh rase difference..blackheads, whiteheads da kurang..da jarang da nk picit2 clogged pores..tp tangan tetap gatal nak picit2 muke sendiri..rasa mcm pejal2 je..hahaha..dan kulit terasa moist walaupun x pakai moisturizer..sukeeee...

Tumit kaki pulak sblm ni kering pecah2..now x rase dah kasar2 kat tumit kaki dah..

Ephyra pun buat lawas. Senang nak membuang..tiap2 hari confirm membuang. Dulu kdg2 membuang berselang hari..skg tak lg..

Tanya kat husband, ada ape2 perubahan tak sejak wife die ni consume ephyra..harapan nak husband puji kite cantik..tp die ckp wife die mmg dah cantikk...hahaha...cume dia kata die rase lain je..ape yg lain? Husband kate sejak amik ephyra energy wife dia lain macam bila bersama. Die suh tanya kat dealer, ephyra mmg bagi kesan masa ehemm ehemm ke? Adehhhh.. susah nak menjawab tu..tapi mmg terasa lebih energetic..mungkin mmg penangan ephyra sbb xde consume other products/supplement pun..                    best lah ephyra !!! Happy bila husband appreciate..Alhamdulillah...semuanya dengan izin Allah..

**************************

Dah habis baca? Dah tau kenapa nama perlu dirahsiakan? Ok good! Haha. Masa customer aku ni tanya soalan yang boleh ke ephyra ni bagi kuasa luar biasa.. Terus terang aku agak blur nak bagitau apa.. Selalunya aku akan refer HQ terus kalau dapat soalan-soalan daripada customer.. Tapi soalan yang ni aku segan nak tanya.Hahahaha. Jadi, aku terus je buat kesimpulan.. Ephyra memang akan bagi kita extra tenaga.. Kita akan kurang mengantuk dan sentiasa bertenaga untuk melakukan aktiviti harian kita.. Tapi extra tenaga untuk itu, terpulang kepada individu.. Aku cuma bagitau dekat customer aku ni, bila kita rasa badan kita sihat, cantik, bertenaga... Dekat siapa lagi kita nak hadiahkan pelaburan kita ni kalau bukan dekat suami kita.. Betul tak? Hehe.. Ok cukup! Aku lak segan topik macamni..Bye!



Sesiapa nak beli Ephyra, nak merasai apa yang customer-customer aku rasa, mari beli Ephyra dengan aku.. Contact aku terus.. 0193613164.. Setiap persoalan korang aku akan cuba jawab dengan sebaik mungkin..Insyaallah.. ^_^







2 comments:

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails