Thursday, April 10, 2014

TESTIMONI EPHYRA [1] : Ramai Perasan Muka Semakin Berseri..

Assalamualaikum...

Harini aku nak share testimoni daripada salah seorang customer Ephyra aku merangkap BFF aku.. Farhana atau lebih dikenali sebagai Anne... Farhana ni orang pertama yang terus beli Ephyra ni daripada aku.. Aku baru bagitau yang aku nak jadi dealer, dia dah cop dulu sekotak.. Ada dua orang kawan aku dah booking awal-awal sebelum aku jadi dealer..Anne dengan Shida.. Nak taknak, laju je la aku jadi dealer dengan semangatnya.. Sebab nak memenuhi tempahan dua orang sahabat aku ni, aku kena order sampai berbelas-belas kotak Ephyra untuk melayakkan aku untuk jadi dealer Ephyra ni.. Alhamdulillah.. Dalam masa tak sampai seminggu, habis licin berbelas-belas kotak tu.. Nampak tak? Bila kita jual produk bagus.. Stock kita banyak macamana pun mesti habis.. Alhamdulillah.. Suka! \0/ Terima kasih jugak dekat Anne dengan Shida yang jadi pembuka rezeki aku untuk jual Ephyra ni.. ^_^

Ok, ini testimoni Anne...Kisah benar ni tau! Hihi...

Pagi2 smlm dtg opis, gi beli breakfast...
tetibe ade opismate tegur "hai, makin cantik la die ni" sorang lg nyampuk "aah...makin cute, sweet je"
aku? gelak je..."jujur btol kenyataan itu"
tetibe kembang setaman jap
pagi ni jumpe lg..."hai si cantik"
erkkk...amin.
kalo aku sendiri ckp mesti mcm perasan kan... 
ni bile org yg cakap aku dlm hati syukur jela.. Alhamdulillah.
maksudnye ade perubahan gak la aku consume EPHYRA ni kan
Yup, aku consume EPHYRA ni dah 2 bulan... ni nak masuk bulan yg ke3.
Tq NASRINA sebab promote & share testimoni produk ni.
2 kotak yg setiap kotak ade 30 sachet aku telah abiskan dengan jayanya.
Aku minum pg2 1 sachet sebelum breakfast... kalo aku puase, aku sahur 1 sachet EPHYRA dan minum air kosong banyak2... xde la nak mkn ape2 sbb x sempat pon nak prepare mknn nye. tp puase kene ganti juge. Maka 1st time tu mmg tawakal jela...jgn la x larat aku nnt, dgn nak pam susu lagi.
Tp alhamdulillah aku mampu bertahan. pam susu pon ok... dpt la 8-9oz utk adik Zafry. Kalau tak puase dapatla 9-10oz sehari. Air masak mmg aku minum banyak la.

Badan aku mmg susut banyak jugak la... aku x sure start bile, selain consume EPHYRA aku amalkan jogging setiap ahad, 2 round tasik titiwangsa tu dah jd kemestian. 
Kalo tak dpt jogging aku jd frust giler...
Baju lama2 semua dah muat balik. ade baju dah longgar. shopping baju pon dah bleh cari saiz M. 
Pg smlm time gi keje sarung la baju raya 2010... apahal kain ni longgar amat kat pinggang...aku cakuk mcm biase la, tp longgar. Musykil, 2010 blom ade anak, time tu aku rase aku kurus lg dr sekarang... perasan =p
tp angka kat penimbang tu x banyak beza...tu yg aku rase aku tetap gemok! mmg masih gemok pon ;p

Dari segi kulit muka dan badan... aku rase makin lembut, lembab... x kering. parut2 jerawat makin pudar, parut kat badan pon... tapi idak ler flawless sgt... maka akan setia consume EPHYRA nih. Pelaburan yg berbaloi so far. InsyaAllah.



Aku ringkaskan kebaikan yang Anne alami ye kebaikan yang dia alami selepas consume 2 kotak Ephyra..

1. Ramai yang perasan muka semakin berseri/glowing..Selepas consume 2 kotak Ephyra.
2. Ephyra mengenyangkan.. Badan masih kuat bertenaga dan tak lapar walaupun hanya bersahur dengan Ephyra. 
3. Susu badan masih banyak walaupun hanya bersahur dengan Ephyra. Ini adalah kerana Ephyra juga boleh dijadikan sebagai milk booster..
4. Disamping bersenam mengikut jadual yang telah ditetapkan, Ephyra membantu meningkatkan metabolisme badan yang mana ia boleh membantu di dalam mengurangkan berat badan..
5. Parut di wajah dan dibadan semakin pudar, kulit semakin lembut dan lembab..


Alhamdulillah... Aku sangat bersyukur bila customer aku dapat kebaikan dari apa-apa sahaja produk yang aku jual.. Macam Ephyra ni, ramai yang berpuas hati.. Walaupun harganya agak mahal kata orang, tapi kesannya sangat cepat dan rasanyanya yang sedap membuatkan ramai pengguna ephyra ni nak terus minum ephyra ni sebagai supplement lengkap diorang..

Jangan ambil masa yang terlalu lama untuk melaburkan sedikit duit untuk kecantikan dan kesihatan kita.. Insyaallah Ephyra sesuai untuk semua orang.. ^_^


Boleh Whatsapp aku 0193613164 untuk tempahan.. Follower Fan Page/IG/Blog aku akan dapat harga diskaun dan PERCUMA TSHIRT EPHYRA sepanjang bulan April ni.. ^_^



No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails