Monday, March 17, 2014

PREORDER CAMISHAPER KEMBALI!

Assalamualikum..

Aku akan open preorder Camishaper untuk batch yang ketiga.. Tarikh last untuk submit order 25hb Mac 2014 iaitu hari selasa depan.. Kali ni aku target pembelian dengan jumlah yang agak besar sebab aku nak standby untuk ready stock.. Macam yang kita sedia maklum, lagi banyak kita order, lagi murah sesuatu barang tu kita boleh dapat betul tak? Hehe..

Jadi, aku nak ajak korang jom bantu membantu aku order banyak-banyak untuk dapat harga lebih murah dan aku jual dekat korang pun dengan harga yang lebih murah...

Harga hanya RM 79 dengan postage percuma kalau korang beli 2 helai.. Kalau korang nak beli sehelai, harga tetap sama RM45.. Kalau nak beli 3 helai, aku bagi RM110 postage percuma.. Jadi, apa kata kalau korang tanya-tanya kawan-kawan, jiran tetangga atau sahabat handai siapa yang nak join beli camishaper untuk korang dapat harga lagi murah.. Kalau beli lebih 10 helai lagi murah harganya.. ^_^



Ok, jom aku cerita preorder aku masa 2nd batch haritu...Alhamdulillah stock sampai tepat dengan masa yang aku janjikan dengan customer.


Dapat je, aku terus packing sebab taknak customer tunggu lama...


Esoknya aku terus pos dan COD...



Oh ye.. Untuk preorder, walaupun namanya COD, pembayaran tetap dibuat sebelum aku tutup tarikh preorder.. Ini adalah untuk mengelakkan back out buyers..Sebab ade je satu dua customer yang order, lepas tu bila aku bagitau barang dah sampai, sampai sudah diam je.. Ada jugak yang "Sori saya tak jadi nak beli" Ohoii.. Sabo je lah...Takpe, Kali ni, kena set kan peraturan baru.. Bayar sebelum submit order.. Pengalaman adalah cikgu terbaik kita.. Ecceh..hehe..

Ok, aku nak share antara testomoni terbaru..




Yang lain, korang boleh tengok dengan entry lama aku ye... Untuk tahu lebih lanjut pasal camishaper ni, boleh tengok dekat SINI..

Korang boleh contact aku untuk nak tau details ye.. Alhamduillah ramai yang berpuas hati dengan kualiti camishaper yang aku jual dan repeat order.. Sebab diorang nak pakai hari-hari untuk pergi kelas dan ofis.. Selesa diorang kata.. Alhamdulillah.. ^_^



Whatsapp  0193613164 (NAS)..




No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails