Thursday, February 6, 2014

Pengedar Sah Ephyra : Ampang

Assalamualaikum..

Dah banyak entry aku sebelum ni bercerita pasal kebaikan Ephyra ni kan? Korang boleh klik dekat gambar sebelah kanan blog ni.. Gambar tu link dengan semua entry yang aku kongsikan pasal Ephyra ni.. Perkongsian aku tu berdasarkan apa yang jadi dekat aku.. Alhamdulillah.. Banyak kebaikan yang aku dapat dari Ephyra dan sekarang aku nekad nak teruskan consume Ephyra ni.. 

Oleh sebab aku rasakan Ephyra ni produk yang baik, aku ambik keputusan untuk jadi dealer dan Alhamdulillah 1st stock aku dah habis.. Aku jual dekat saudara mara dan kawan-kawan terdekat aku je ni.. Kenapa diorang beli? Mungkin sebab diorang nampak sendiri kesan positif yang aku dapat bila minum Ephyra ni..Muka aku sebelum ni teruk woooo... Ok, sila baca entry-entry tu ye.. Hehe..

Aku daftar sebagai dealer dekat kawasan Ampang.. Walaubagaimanapun, aku tinggal dekat Setapak.. Jadi, aku boleh buat COD dekat area Ampang, Setapak, Wangsa Maju, Sri Rampai, Taman Melati, Taman Melawati dan kawasan sekitarnya.. Kadang-kadang orang nak COD sebab tak sabar nak tunggu poskan? Hehe.. Jangan risau.. Kita boleh jumpa dimana-mana.. ^_^


Nampak tak? Tarikh yang dipilih pun tarikh hari lahir aku...Hehe...

Buat masa sekarang, dekat bawah ni pakej yang aku tawarkan.. Untuk sekotak permium pack, aku akan bagi free postage dan free gift... Kalau korang nak COD, aku akan tetap bagi free gift tu dan tolak kos pos.. Giteww.. Hehe.. Berbaloi-baloi.. Meh beli dengan aku meh.. Hehe..

Aku nasihatkan korang lebih baik ambik 2 kotak premium pack terus.. Korang bincang-bincang la dengan sahabat handai, saudara mara, jiran tetangga mana yang nak cantik sekali tu, kongsi-kongsi duit beli Ephyra ni.. Boleh jimat dah dekat situ.. Sekarang ni harga semua dah naik dik.. Kena fikir langkah berjimat, tapiiii kecantikan dan kesihatan mesti tetap dijaga tau.. Kena jugak makan supplement untuk tingkatkan kesihatan dan kecantikan kita ni..




Ini premium pack.. Dalam gambar ni aku letak free gift clutch bag.. Ada jugak yang aku bagi make up bag inspired by Prada atau apa-apa je free gift ikut waktu yang aku iklankan..  Tengok stok mana yang ada la eh..Hehe


Ini 1st stock haritu..Dah licin licau.. Tapi dah restock dah.. Jangan risau..Ready stock sentiasa ada..


Tengoklah siapa yang paling teruja nak bukak kotak... Baby Ephyra ni ha... Aisyah antara yang dapat banyak kebaikan bila aku consume Ephyra ni.. Alhamdulillah susu badan bertambah dan Aisyah senang nak membuang.. ^_^


Inilah dia... Emak dan Baby Ephyra.... Gambar ni no make up, no filter atau kejadah 360 tu..Hehe..


Aku ada buat HARGA RUNTUH EPHYRA dan ADA FREE GIFT SQUARE HIJAB untuk pembeli Ephyra..SQUARE HIJAB ni untuk nak habiskan stock yang ada ni je.. Siapa cepat, dia dapat.. Memang hot product.. Aku malas nak iklankan dah.. Nak bagi hadiah untuk pelanggan Ephyra aku pulak..Hehe.. Jom Whatssapp aku ye.. Aku bagi list harga baru.. 0193613164.. Jangan malu-malu untuk Whatsapp untuk dapatkan harga terbaik dari ladang.. ^_^




Insyaallah akan kongsikan testimoni Ephyra dari masa ke semasa.. ^_^


5 comments:

  1. Assalamualaikum nas, wahh bestnya. semoga bertambah murah rezeki nas jual produk ephyra ni. in shaa Allah (",)

    ReplyDelete
  2. Ooo kak Nas tggl kat setapak rupanya. Emi kat Sg. Besi. Setuju sgt pasal stok cepat habis tu. Emi sendiri pun baru 2 minggu lebih jadi dealer. Tetiap hari ada aje customer yg nak. COD pun ada, pos pun ada. Alhamdulillah, rezeki. Suka sgt meniaga Ephyra ni. Suka nak bercerita pasal kebaikan ephyra ni kat org. Tapi nak taip entry tu agak kurang rajin. Hehe. btw goodluck kak Nas. Doakan emi pun dapat ramai customer jugak :)

    ReplyDelete
  3. akak..harga yang trial pack tu tak termasuk kos pos kan?? -fatihah- :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam fatihah.. postage free.. ^_^

      Delete
  4. Salam sis,klau order sabun je boleh...
    Kat area ampang da x jual...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails