Thursday, February 20, 2014

Jom Join Give Away Birthday Akiff


Assalamualaikum...

Jom Join Give Away Birthday Akiff..



Hadiah dia sangat best.. 15 helai T-shirt yang korang boleh custome made sendiri.. Free ni.. Boleh feeling-feeling cantik pakai baju blog sendiri sambil buat pengiklanan.. Kan?Kan? Sekarang dunia di hujung jari.. Orang nampak je nama blog korang mesti terus nak search dekat hp diorang.. Haa.. Dah tambah follower tanpa diduga..Hehe..

Giveaway ni di buat sempena hari lahir anak Brother Careno, Akiff.. Selamat Hari Lahir Akiff.. Semoga panjang umur, murah rezeki.. Diberi kebahagian dunia dan akhirat.. Semoga menjadi anak yang soleh insyaallah.. ^_^

Oh ye.. Aku tak join contest ni.. Aku jadi sponsor untuk pemenang GA ni..

Join tau! Rugi tak join.. Klik Banner dekat atas untuk ke blog Abah Careno.. 


Good Luck korang! \0/


Tarikh GA 20hb Feb - 20hb Mac 2014




1 comment:

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails