Tuesday, February 11, 2014

Alhamdulillah...Dapat No. 2...



Alhamdulillah.... Syukur kepada Allah.. Menang contest Ephyra dekat blog Kak Filla... Terima kasih Kak Filla, terima kasih Oceanlife2u... Menang contest ni satu hal happy dia.. Lagi satu hal, hepi sebab menang under blog Kak Filla.. Ko bayangkan? Dari Kasih Aleeya tu kecik lagi aku dah baca blog tu.. Berangan-rangan ada anak comel macamtu.. Padahal pakwe pon nan hado masa tu..Haha.

Ingatkan dah putus asa dah nak try Ephyra ni.. Konon macam merajuk la kan.. Dah dua kali masuk asyik tak berjaya je.. Macam tak best je karangan aku ni..Kihkih.. Tapi rupa-rupanya Allah nak hadiahkan PELANGI! Hehe... Menang dua-dua Phase dekat blog Kak Filla... Phase 1 aku dapat 3 kotak trial pack... Phase ke 2 aku menang 6 kotak trial pack dan CASH RM100!! Mana aku tak kata PELANGIkan? Hihi... 

Oleh sebab gembira sangat, aku nak share kegembiraan aku dekat kawan-kawan yang nak rasa Ephyra ni.. Aku bagi free 1 sachet.. Postage aku tanggung.. Aku dah buat dekat facebook aku dan facebook Nur Aisy Shoppe.. Aku bagi dekat 6 orang.. Dah pos dah pun..Kongsi-kongsi rezeki..Hihi.. ^_^

Ohh ye.. Oleh sebab terlalu berpuas hati dengan Ephyra ni, aku dah jadi pengedar sah Ephyra.. So, korang boleh contact aku untuk harga terbaek dari ladang.. Aku tengah cari ejen dropship ni.. Sape-sape yang nak meniaga tapi takde modal besar, meh join aku.. Kita berniaga sama-sama.. ^_^


Nas 019-3613164


nota kaki : Kita usaha..Selebihnya kerja Allah... 

2 comments:

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails