Tuesday, January 21, 2014

Review Ephyra : Tinggal 5 Paket Je

Assalamualaikum..

Ingat taknak update lagi pasal Ephyra ni.. Nak tunggu habis 30 paket baru nak buat fully testimoni.. Tapi eksaited pulak nak share dekat sini lepas borak-borak dengan kakak and adik aku dekat group Whatsapp tadi..


Abaikan lah ayat penapis teh tu ya.. Cukuplah dengan kesimpulan yang dapat diambil dari ayat-ayat mereka bahawasanya gambar tu telah diedit menggunakan apps 360 atau sebagainya..Haha. Gambar tu aku ambik semalam.. Memang tak berbedak tak berlipstik.. Sebelum ni parut-parut jerawat agak ketara jugak.. Warna kulit pun tak sekata.. Jerawat? Huhu.. Jangan cakaplahkan.. Tenggelam timbul aje dekat muka aku ni ha.. Alhamdulillah.. Selama aku minum Ephyra ni memang takde sebutir pun jerawat naik.. Alhamdulillah.. Nasrina is hepi.. Hihi


Update ringkas je ni.. Eksaited sangat nak share dengan korang.. Campur sedihnya tinggal 5 paket je.. Dah jadi rutin minum tiap-tiap pagi lepas subuh... Dah macam satu kemestian pulak.. Hehe.. 

Insyaallah nak teruskan minum Ephyra ni.. ^_^

8 comments:

  1. Saya setuju sgt2. Sy baru guna ephyra kotak kedua. Dah nak habis dah pun kotak kedua ni. KEmbang hati bila kakak sy ckp muka sy nampak lain, makin okay. Memang nak lompat2 je rasa. Muahaha. Sekarang dgn dia sekali dah terpengaruh consume ephyra ni. Before ni dia consume supplement lain, tp mcm xde kesan sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh..Dah kotak kedua..Saya pun rasa nak beli je Ephyra ni.. Dah minum tiap-tiap hari rasa sesuai dengan badan.. ^_^

      Delete
  2. tak sabar nk gebus .. heheh sy baru paket ke5. harap2 nmpk perubahan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah mesti gebus punye...hihi

      Delete
  3. Assalamualaikum nas, bestnya! sheila punya muka skrg banyak gila jerawat. huwaaaaaaaaa. tak sabar nak cuba ephyra bulan depan. hihi. nas, teruskan makan ephyra ye.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. jerawat sheila tu jerawat hormon ngandung tu.. hihi.. Bagusnye nak minum ephyra time ngandung.. nanti badan boleh extra bertenagakan.. \0/

      Delete
  4. Saya dah nak masuk kotak ke-5..Walaupun lelaki memang puas hati, extra energy...Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah nak masuk kotak kedua.. dan husband pun dah start minum.. nak tgk kesan dkt dia pulak..hehe

      Delete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails