Friday, December 27, 2013

Menang Contest Kasih Ephyra Phase 1

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Aku menang Contest Kasih Ephyra Phase 1.... Hip hip hurey!! \0/ Kenapa aku hepi sangat? Yelah memang aku nak cuba sangat produk ni... Nah baca kenapa aku teringin sangat nak cuba produk ni.. Ada aku share dekat entry contest aku tu..

Tunggu punya tunggu.. Semalam Abg Gdex tu sampai..Hehe...


Eksaited sangat terus amek gambar sebelum bukak bungkusan..


Taddaaaaa!! Dapat 30 sachets Ephyra ni...\0/

Mengambil berkat hari Jumaat ni, aku pun mula lah minum segelas Ephyra ni pagi tadi.. Bancuh dengan air suam.. Nyumm nyumm.. Rasa oren... Tak payah aku tutup hidung macam selalu aku buat kalau minum susu kambing hasil paksaan Shahril..Haha! Fuuuhhhh... Kalau rasa oren macamni.. Memang takdelah aku nak ngelat-ngelat minumkan.. Dengan rela hati bancuh sendiri dan minum ikut time...Hihi..


Gambar bergegar..Nampak macam aku letak ais pulak.. Sebenanye air suam ye kawan-kawan..Kesalahan kamera..Haha.

Oh ye.. 10 pemenang untuk Contest Ephyra Phase 1 ni layak untuk bertangding untuk Phase 2.. Kongsi pengalaman minum Ephyra ni selama 30 hari.. Ok, insyaallah akan aku sharekan dekat blog ni tentang apa sahaja perubahan yang terjadi dekat aku selama aku minum Ephyra ni... Agak-agak kalau terlepas baca, aku dah labelkan EPHYRA untuk setiap entry pasal Ephyra ni..

Doakan aku berjaya... Berjaya cun melecun dan berjaya menang(bonus nih..) \0/ 


3 comments:

  1. Tahniah. Emi pun menang jugak. Tp parcelnya tak sampai lg. Harini la kot sampai. Tp kena pickup kat pej pos la sbb takde orang kat rumah. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah menang..& good luck for next contest..

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHHH SGT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails