Wednesday, November 20, 2013

Usaha tangga kejayaan

Assalamualaikum...

Nak update ringkas je ni..Untuk sesiapa yang rindukan Aisyah.. Ade ke? Haha. Ok aku je yang perasan sendiri..haha

Nah gambar budak yang kuat semangat ni... Dah berapa kali gedegang terjatuh.. Dah berapa kali kepala terhantuk.. Tetap maintain nak jugak amek pelekat ubat nyamuk tu yang memang dia dah aim lama...



Ok tu je... ^_^


Nota kaki : Mak kena pinjam semangat Aisyah untuk habiskan study mak ni...



5 comments:

  1. heheh..
    tunggu dapat kaki ler tgk cmner..
    letih ler mak dia nk kejar nnti.

    ReplyDelete
  2. Subhanallah comelnya dia .. kecik molek gitu . Kita dpt tngok tau , bdk-2 kecik diorang x pernah putus asa even sakit kan . Kita pulak yg seqiau (risau) tngok dpa . Takut jatuh lagi . Tapi depa selagi x dpt apa yg dpa nak , dpa akan tetap usaha untuk berdiri . So kita yg dewasa ni sepatutnya ambek contoh semangat bebudak ni . Never give up ! Boleh terima kut noh karangan sis ni . hehe

    ReplyDelete
  3. hi, nak join GiveAway tak? lebih drpd 146 pemenang diorang cari. hadiah pun best. klik sini http://growupkiddo.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..first time singgah sini... :)

    comel aisyah, moga menjadi anak yg solehah..amin..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails