Monday, November 11, 2013

Hip hip hureyy

Asaalamualaikum..

Harini Aisyah cucuk 6 bulan..6 bulan akan datang pulak insyaallah cucuk lagi..Hip hip hureyy! Rehat untuk dicucuk..hehe..

Malam tadi pukul 10 baru dia tido.. Pagi ni pukul 4 lebih dah bangun.. Ajak main aje.. Pergi cucuk tadi, habis semua orang ditegurnya.. Masa jarum terbenam dekat kaki pun rilek je.. Cuma masa nurse nak tarik jarum tu jerit kejap lepas tu rilek tengok pemandangan dalam bilik nurse tu.. Alahai anak mak..Kuatnya lah awak ni.. Neni kata mak masa kecik, baru masuk bilik nurse pun dah menangis.. Bila kena cucuk meraung terus. .Haha!

Habis dekat klinik kesihatan dalam pukul 9.30 pagi. Masuk kereta, kena aircond baru lah nyenyak tido..

Dah pergi pejabat pos hantar barang2 yang customer oder, dah pergi Cimb nak bukak akaun bank baru sebab ramai jugak customer yang ada cimb takde maybank, dah pergi Wangsa Walk  Aisyah maintain tido. Ngantok sangat la tu..Hihu..

Nak cerita pasal wiken haritu..Ili datang rumah hantar barang. Jumpa lah Aisyah dengan Abg Faqeeh yang amboi kemain pandai mengorat siap senyom meleret nak ajak Aisyah borak (panjang tak?haha) Aisyah tau pulak selaku seorang gadis saya perlu jual mahal dan malu-malu..Dia diam je masa Faqeeh ajak borak..Selalunya kemain riuh suara.. Dah lama sikit tu baru keluar suara.. Baguih la baguih.. Malu-malu sampai besar ye Aisyah. ^_^


Tangkap gambar sebelah Ili adalah harapan yang terkubur je untuk kelihatan kurus..HahaFaqeeh : Awak nak borak sebenarnyekaannnn!!

Aisyah : Saya akan cuba untuk menyembunyikan suara saya yang macam speaker ni...


Haha!


4 comments:

  1. salam singgah sambil follow & klik cik nuff Darlie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal.. Thanks Airis Arissa ^_^

      Delete
  2. Assalamualaikum Aisyah....boleh berkenalan?? huhuhu..suke2 je cuit2 anak dare orang..kecik2 ni dimaafkan...da akil baligh esok, berani2 lah awak cuit anak dare orang...ummi rotan nanti...haha..

    ReplyDelete
  3. kembar ke budak2 org tu?? heheh sepesen je muka

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails