Sunday, October 13, 2013

Penipuan Internet..

Assalamualaikum..

Makin menjadi-jadi penipuan dekat internet ni.. Cakap menang itulah, inilah.. Suruh update akaun maybank2u dah tak yah cakap berapa kali dah.. Ada pulak tu kata dia orang luar,terkandas dekat Malysia nak mintak tolong kita selamatkan dia.. Kuat betul semangat si penipu ni nak menipu orangkan? Macam-macam pulak tu idea diorang nak perangkap orang.. 

Ini yang terbaru.. Siap ada letter head Google lagi nak bagi kita percaya yang kita dah menang awareness award dari google. 

Haihhhh... Ni mesti sebab ramai yang terpedaya ni.. Sebab tu diorang sentiasa bersemangat nak buat kerja-kerja macamni.. Kepada kawan-kawan semua.. Jom lah kita berdoa agar janganlah sesekali kita terlalai dan terjoin benda-benda yang akan merugikan kita ni.. Semua rezeki akan datang selepas usaha.. Takkan ada yang bergolek macamtu aje... Nauzubillah...




1 comment:

  1. ish.. siap ada letterhead lagi tu.. uish.. pandai menipu toi kan..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails