Friday, October 18, 2013

Menang GA

Assalamualaikum..

Malam tadi tiba-tiba dapat email..Tahniah anda seorang pemenang..Menang apa pulak ni kan? Ohh..rupa-rupanya GA yang aku join dekat blog EYRIQAZZ. Senang je cara nak join GA tu.. Share je link yang dia bagi dekat FB kita.. Oleh sebab terlalu senang, maka aku pun join lah.. Hihi.. Tak sangka pulak ada rezeki.. Dapat Top up RM10.. Free-free dapat RM10 untuk broadband aku ni. Haha. Alhamdulillah..

Ni kemenangan pertama nih.. Ni semangat nak join GA dengan Contest banyak-banyak ni. Haha. Insyaallah satu hari nanti mungkin aku pulak nak buat GA..Wink wink.. *_*v



2 comments:

  1. Tahniah..
    Mng best bila dpt ni.
    Tp nk dpt tu mmg susah.
    Btul2 btuah br dpt.
    Hehe

    ReplyDelete
  2. wah beznye
    tahniah kak
    alhamdulillah

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails