Wednesday, October 2, 2013

Giveaway Butik Comel Collection

Assalamualalaikum..

Marilah kita join contest lagi.. Hihi.. Hadiah nya voucher untuk barangan baby.. Mesti la nak cuba jayakan.. Mana tau ada rezeki..Hehe.. Contest ni di buat oleh blogger Yumida. Hadiah pulak ditaja oleh Butik Comel Collection.. Aku dah survey baju yang dijual dekat Butik Comel Collection ni.. Alahaiiiiiii hai hai.. Comelnye lah...

Ni contoh baju yang aku berkenan.. Warna warni.. Cumel nya kalau anak emak pakai..Kihkih...


Jom ramai-ramai kita JOIN! ^_^

KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
JOM JOIN RERAMAI!

4 comments:

  1. Assalamualaikum yangg, good luck ya. dapatlah aisyah baju baru kalau mama dia menang. hehe semoga murah rezeki kamu :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikummussalam..hihi..amin.. tengkiu sheila..

    ReplyDelete
  3. comel la baby akak
    gdluck k
    weekend nnti yumida up senarai peserta
    moga aisy de rezki nnti
    insha Allah

    ReplyDelete
  4. THANKS sudi join giveaway Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Giveaway Butik Comel Collection

    *andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen
    *kalau ade 2 penyertaan anda pada senarai tersebut, maklumkan juga k
    good luck :)

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails