Thursday, October 10, 2013

Doodle Emak dan Aisyah..

Assalamualaikum

Eksaited eksaited! Selama ni aku asyik tengok je kartun-kartun comel dekat blog orang lain.. Semanjak aku rajin berblog walking sekarang ni, macam-macam benda baru yang aku jumpa. Aku baru tau nama kartun comel ni Doodle.. Haha! Ok.. Aku lambat.. -_-"

Aku dah tempah satu doodle, gambar aku dengan Aisyah.. Malam tadi dah siap! \0/ Yeyy!!Seronoknyee!! Kini saya dah ada.. Anda bila lagi? Ecceh..wat iklan pulak.. Haha!

Aku tunjuk dekat kakak aku..Dia kata kartun ni tak layak untuk aku sebab comel sangat..(Jogettt hepiii) 

Thanks Deno... Buatkan doodle yang comel untuk akak dengan Aisyah.. Aisyah maintain muka boy walaupun muka kartun..Haha..Takpe.. Nanti Aisyah dah nampak ggirl kita tempah lagi..Hihi..

Sesiapa yang berminat jugak nak kartun comel macamni, boleh contact Deno ye.. Eksaited aku tak hilang lagi ni.. \0/


Comelkan? ^_^

3 comments:

  1. Assalamualaikum nas, alahai comelnya. sheila kenal deno. dia memang pandai lukis doodle ni..

    ReplyDelete
  2. Sama-sama akak... hihi^^ next time boleh tempah lagi :)

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails