Wednesday, September 11, 2013

Cukur Bantal

Assalamualaikum...

Sedapnya tengok Aisyah tido dekat sebelah ni.. Lepas mandi petang tadi, terus tido. Penat sangat berjalan agaknya. Siang tu kitorang keluar dengan atuk dan neni. Dia tido dari pukul 6 petang sampai pukul 6 pagi. Bangun dalam 3 kali tu pun dengan mata terpejam mulut je nyotnyot...

Aisyah memang waktu tido dia malam. Siang memang waktu aktif dia.Alhamdulillah..Sebab tu waktu tido malam aku pun cukup je. haha! Tapi siang buat keje memang kena ikut waktu dia. Dia tidur kejap, masa tu la aku g masak. Dia terjaga, main dengan dia. Bila dia tido balik, masa tu la nak lipat baju ke, gosok baju ke,buat la apa-apa yang patut..

Rambut Aisyah dekat depan dah mula nak panjang.Yang belakang, susah betul nak naik.. Dah 4 bulan dah lps cukur. Orang kata cukur bantal. Asyik baring je sebab tu rambut lambat tumbuh. Semalam bawak Aisyah pergi Ampang Point ada makcik tu tegur, "Hemsemnyaaaa" haha! Pastu baru dia perasan Aisyah pakai baju pink. Baru dia tanya aku laki ke pompuan.. Kihkih...

Eh eh..Aisyah dah gerak-gerak. Ok bye...





5 comments:

  1. Sedapnya aisy tido...suke tengok time bby tgh nyenyak tido cmni..time2 tu rase nak gomol puas2..hahaha...

    ReplyDelete
  2. ehh...ikut muka nas rupanya dak comey ni...hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Tulah kak.. Dah besar ni dah ke arah muka saya sikit.. Tapi masih lagi muka abah dia menguasai kalau tengok secara live... =p

      Delete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails