Monday, August 26, 2013

Boy ke Girl?

Assalamualaikum..

Setiap minggu ada je aktiviti pergi kenduri, open house, atau orang datang rumah beraya. Pertanyaan feveret orang adalah, Aisyah ni boy ke girl. Aku memang jarang nak pakaikan Aisyah ni skirt. Selalunya aku pakaikan rompers atau t shirt dengan seluar. Boleh dikatakan hampir semua yang kitorang jumpa, akan ingatkan Aisyah ni boy.. Walaupon aku dah pakaikan dia segala macam headband dah dekat kepala tu. Orang tetap tanya boy ke girl. Konpius akak..-_-" Mak akan usaha lagi \0/

Pilih gambar ni sebab terasa diri sendiri cun. Boleh? Haha..(muntah)  Aisyah, kita sekarang tengah berhari raya,bukan gong xi fa chai.. -_-"

Cepat teka saya boy ke girl... Emmm..





1 comment:

  1. Assalamualaikum. comel gila anak awak. heyyy geram tengok pipi dan mata bulat dia tu >______<

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails