Saturday, June 8, 2013

Aktiviti yang paling menyeronokkan

Assalamualaikum..

Haaa...Nak tau tak apa aktiviti yang paling menyeronokkan sekarang ni?

Mandikan Aisyah.. Hehe... Dulu takut nak mandikan.. Sekarang badan dia dah padat. N dia pun tak nangis dah bila mandi.. Aisyah pun suka bila mandi.. Enjoy sangat dia.. Kadang kadang bila nak angkat, baru nangis.. Aku try letak balik dalam air.. Diam balik dia..haha

Hari hari sebelum ni lepas mandi, tak dan pakai baju mesti kena upah susu dulu.. Masa tengah nyusu tulah aku eklam kabut pakai kan pampers, minyak suma.. Dah kenyang baru diam n duk sengih sengih masa pakai baju. Ada kadang kadang tu dia nangis ngada ngada lepas mandi tu, tau tu je caranya nak dapat upah. Kalau baik je kompem mak nya ni nak pakaikan baju terus..kalau nangis ngada ngada tu, dua tiga kali sedut dahhh.. Lepas tu, hepi masa pakai baju..kehkeh.. Saja nak test skill mak dia..Bijak betul..

Tapi dah beberapa harini Aisyah dah makin baik... Enjoy mandi n kadang kadang je nak mintak upah sebelum pakai baju. Banyak kali dah terus je boleh pakai baju n lepas tu baru minum susu...

Kalau dia duk sengih sengih tu... Rasa nak gigit gigit je pipi tembam ngan mulutnya kecik dia tu...Kalau nangis? Sumbat je nenen terus diam..kihkih....

Eeehhh gamba Aisyah dengan abah pulak....



haaa ni gambar mandikan Aisyah....hehe

2 comments:

  1. Oohhh..pipi aisyah yg bulat...aisyah good girl..in shaa Allah, mudah2ansenang mak nak jage..
    Nas, faheem dok pgl aisyah baby ecah..huhu...

    ReplyDelete
  2. Makin tembam pipi nye ha..hehe..amin..tq li.. Alahai comel nye baby ecah...kehkeh.. Tukar faheem tukar.. Tukar baby aisy.. :p

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails