Sunday, February 17, 2013

Nas Butik Kembali!

Assalamualaikum...

Fuhhh...Lama bersawang butik aku tuh.... Sapu sampah dulu... Lap-lap sawang dengan habuk yang dah bertimbun... Ok, baru boleh letak barang jualan...hehe...

Peralihan fasa kehidupan... Dari bertunang, berkahwin, memang aku stop dulu aktiviti berniaga ni bagi menumpukan sepenuh perhatian kepada kehidupan yang baru.. Ecceh... Tapi dalam hati tetap bercita-cita akan kembali berbisnes... Kepuasan aku ada dekat situ...

Ok, dipendekkan cerita... Jom masuk Nas Butik. Kita tengok keluaran terbaru dari Nas Butik....  Khas untuk peminat shawl / selendang... Special edition....Jangan lepaskan peluang ni ye.. Sebab keluarannya terhad.. Harga dah termasuk harga pos.. Tak yah nak amek calculator atau tercongak-congak harga tudung tu untuk ditambah dengan harga pos... 

Ok, selamat bershopping... Cara oder, isi je borang oder yang dah disediakan. Insyaallah akan dijawab sesegera mungkin... ^_^v 

5 comments:

  1. Ηellо, i thinκ that i sаw you viѕitеԁ my
    wеbsіte so i came to “return the favor”.

    I'm attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    Visit my page ... hcg diet weight loss
    My webpage > fast weight loss

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nas, sy tgh cari homestay area mentakab. utk 3-4 jam je..klw ada nas just leave a comment kt blog sy eh..thanks

    ReplyDelete
  4. Saya dah reply dekat email :)

    ReplyDelete
  5. Saya dah reply dekat email :)

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails