Friday, October 5, 2012

Menggodek godek album lama...

Assalamualaikum....

Hari ni tak buat apa-apa kat rumah... Lepak sahaja menunggu kekasih hati balik insyaallah petang ni... Lama gilakan meeting? Telepon? Dua kali je.Yang len msg..Ahdoi la...Tak rindu rinduan ke kat bininye yang comel lote nih? kehkeh... Camno nak telepon...Dia urusetia..Habis buat rumusan paper pun pukul 4.30 pagi.. Bangun pagi kena masuk balik miting dengar orang bentang paper pastu buat rumusan...Takpe takpe..Saya bini yang sangat memahami.. Ecceh...Padahal tido 24 jam kat umah nak kesah apo kan tipon ke tak..-_-"

Shahril ni memang...Dari sebelom kawen lagi memang takdek rajin-rajin mesej ngat ke..Telipon ke..Kalau dia tengah ala-ala busy jangan ko rajin-rajin nak tengok tipon dengan harapan yey!yey! ade msg! memang ko akan tengok je la wallpaper tipon tuh... -_-" Oleh sebab tiada kemanjaan dan kengada-ngadaan repot merepotan yang lebih lebihan dari sebelum kahwen, jadi dah terbiasa.. Yang penting-penting sajoh akan dimsgkan... Dulu-dulu pernah gak macam nak buat amukan.. Tapi oleh sebab amukan tak dilayan.. Aku pun dah jadi terbiasa.. =p Sangat bezakan ngan aku? Lagi busy lagi rajin buat blog...Lagi busy lagi rajin update FB...haha.

Tapi dia sangat-sangat suka buat seperais... Itu yang aku suka tu... Selalu buat benda-benda di luar jangkaan aku.. Kat situ la romantiknya laki aku nih...Kadang-kadang tiba-tiba tadaaaaaa ada hadiah... Tadaaaaa... Bawak g makan tempat yang aku tengah tepikir-pikir nak makan (camne dia dia tau aku nak makan tu eh?) Taadddaaaaaaa... Tetibe duit dalam bank bertambah....Taddaaaaaaa... Macam-macam lagi lah... Dah! Tak payah nak tau sangat...!haha.

Tadi duk tengah bosan-bosan...Godek-godek lah folder-folder album yang bertimbun dalam hard disk aku nih... Tiba-tiba dalam first picture tahun 2010 ada gambar nih....


Apa laki aku buat dekat kem aku??? Gambar first pulak tuh untuk folder nih... emmm... Sape yang amek gambau nih? Bukan aku rasa nya... Emmm...Tapi kamera aku...Emmmm....

Time ni ada Jamuan Hari Raya merangkap serah projek dekat pelanggan tu yang besau sikit majlis nih.. N bos besau untuk projek ni HQ.. Sebab tu mereka-mereka dijemput... Kecoh je aku.. =p Aku dah cerita pun pasal jamuan ni dulu.. Tapi masa tu gambar ni diabaikan n antara nak delete ke taknak sebab tambahkan berat dalam hardisk je rasanya...hahaha. Ok tak, aku tipu -_-"


Ok sekian...Mari menyambung menggodek album lama....

nota kaki : Sebenarnya tengah cari gambar masa pergi Ghuangzhou dulu..Tak jumpa langsung nih...Uhuk... Kat mana eh...Habis semua Laptop, hardisk kat rumah ni dah cari... Tak jumpe pon.. Ntah-ntah dalam laptop baby yang kene curi haritu.... T_T 





4 comments:

  1. aku suka stetment ni --> "Lagi busy lagi rajin update FB"

    sebab kadang kadang aku pun macam tu gak

    ReplyDelete
  2. hehe..kan kan...kalau x bz...maleh pulak nak updatenye...

    ReplyDelete
  3. waa'laikummusalam...
    yee...kembar angah dah kembali!!!
    hmmm..amat bertentangan skali dgn sifatmu ye..shahril ni... yg angah tergolak bosau tu part " bila amukan tak dilayan"...ha..ha..ha..ingek kat acu yah slalu cakap "peduli dek acu!!" ha..ha..ha..
    OOO..cari gambau kat Guangzhou ye? tak jumpa?? suruh je along tagkan gambar2 tuh.. dia ade simpan...

    baeklah.. sampai sini saje...pstt..angah mc 2 hari.. sakit mata..ini kali ke dua.. yg pertama 2 minggu sudah...2 hari jugak ... yeahuu boleh pegi shopping!! sebenarnye mata ni takde apapun tapi bila time nak jumpa doktor tu merah dia menjadi2 tapi bila dah keluar dari bilik doktor dan dpt mc 2 hari tu terus hilang merahnye...he..he..he..
    bye for now... i miss u..

    ReplyDelete
  4. kuikuikui...akhernye kau wujud di sini.... wehh..mato kau tuh sangat memahami tuannya nak bershoping ye... kuikui

    tulah...ingat nnti nak mintak somo gambau kat along...xdek gambau...macam tak pernah g chino pulak..eccehhh... =p

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails