Saturday, June 30, 2012

Wish Me Luck

Doakan aku ye..paper pukul 9 pagi ni.. Jom Anne! Anne dah terer xpe..huhu

Kat bwh ni mak metua tulis kat papan putih kecik kat umah..berderet aktibiti org kawen arini.sume kene pegi.tapi ade satu kenduri tetinggal kat situ. Kenduri Bhaihakki..tengahari lps pekse terus pegi insyaallah..Wiiehhhuuuu..

Ok byeeee..(Cuak balik..huhu)

Sent from Blackberry

5 comments:

  1. Sgt comel MIL siap tulis menantu punye exam....name penuh lg..CUTE!!!!!!!!

    good luck n all the best..xpe, korang bkn amik ngn prof ruslan...insyaAllah ok kot. Ktrg yg dgn prof rus dlu, berderau darah nk tgk result lulus ke x...dah x kisah dah ngn A sbb mmg cnfirm xkn dpt A..hohoho...lulus ckp2 mkn mmg dah syukur sgt2 dah..ngeeee...

    ReplyDelete
  2. dah baca doa penerang hati ke lom?? dah baca?!! alhamdulillah... oklah tu kan!! alah...senang je soalan2 tu.. kalau tak masa kan awak maseh boleh ingek formula2 yg dlm buku2 spm yg awk ajar ain tu kan???

    Ya...Yakin BOLEHHHHH!!! InsyaAllah...

    p/S : psst...dah praktikkan ke belommmmmm???!!...he..he..he..

    ReplyDelete
  3. patutnye ni tarikh aku kawen hehehehe

    ReplyDelete
  4. terer la sgt...terer menggoreng je nas...study ngan si Hafiy mmg mencabar, sblm sempat aku rebus air nota tuh die dah selamat kulum dlm mulut die...rabak nota2 aku. haih...

    ReplyDelete
  5. ili..kan?kan? cute je kan..tu yg eksaited aku amek gambau tu..kehkeh.. Doakan lah kami lulus dgn jayenye..tak mo amek balik..T_T

    Angah..Ohhoiii..sedang dipraktikkan!haha..(leh x jwb soalan tu je..kehkeh :p)

    Awe.. Seb bek we..Kalo tak, aku ngan Anne datang ujung2 je lahh..hehe

    Anne.. Okeh la tu ne..Ade peneman stadi...Tu maknenye, Hafiy nak ko stadi nengok laptop je terus..xyah print..paperless kononnye...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails