Monday, April 16, 2012

Piknik Dengan Yang Tersayangssss....

Assalamualaikum..

Semalam.. 15hb April 2012.. Aku dengan separuh dari  8 delapan pergi berpiknik dekat Taman Tasik Perdana. Sama tempat dengan Piknik DIY dengan Nakama haritu.. Kitorang berkumpul pukul 10 pagi..

Kitorang buat potluck.. Aku bawak nasik goreng..Mak yang masakkan..ngehngeh.. Aiza bawak air, Ruby bawak lasagna..Hawa bawak macaroni goreng, Ili bawak choc ball, Anne bawak cheese cake dengan popia.. Azrol pon ade..Tapi dia tukang makan je.. 

Nyum nyum nyum..Sodap!Makan sampai kenyang... Jom tengok gambar jom..


Nyum nyum nyum...


Anne's Family


Si celungap memang paling laju bab-bab makan nih..Tak sedar diri itu gemok!


Ili's Family


Aiza ngan sapik..Eh eh..dua-dua baju merah


Ruby n Hawa... Pengantin to be jugak.. ^_^v

Ok, diantara tujuan untuk membuat piknik ni adalah untuk bagi kad kahwin merangkap nak bagi tau skop kerja masing-masing time majlis aku nanti. Almaklumlah,jika diizinkan Allah, diorang nilah orang-orang kuat aku time majlis tu.. Aku sangat-sangat memerlukan kawan-kawan aku di hari itu nanti dari awal majlis sampai lah habis majlis.. Bagi memastikan diorang tak lari, aku bagi masing-masing skop kerja..Ok tak? hee.. 

Ppink, Khairul dengan Wanie pun ada tugas jugak hari tu nanti tapi diorang tak dapat datang. Skop kerja n kad diorang di holdkan dulu...

Idea untuk mengumpulkan diorang ni dah lama dah aku nak buat.. Tapi masih berfikir-fikir tempat mana yang sesuai untuk mengumpulkan diorang nih.. Dapat je mesej dari Ili aritu yang mencadangkan berpiknik sambil berpotluck, lepas dia baca entry aku berpiknik dengan Nakama. Aku pon hip hip hurey lah sebab aku ni bukannya apa..Nak mikirkan idea memang senang tapi nak mengumpulkan tu yang agak payah sebab pikir ada yang dah ada komitmen dengan famili and baby kecik. Tapi, kalau dah mak baby yang lagi menyapot.. Ape lagi kan...\0/



Pembentangan skop kerja

Ok, sekian... ^_^ Lepas nih kita buat aktiviti macamni lagi nak?nak?

nota kaki : Asal ayat aku cam tunggang langgang nih...

4 comments:

  1. Hoh..bacin sungguh muke daku yg ala2 focus tuh...yay...kenyang makan....suke3...

    Next time gathering time ko pulak kelek baby kecik...mungkin by the time aku dah 2 or 3 kot...hoho...gelojoh...opssss..

    ReplyDelete
  2. jom la kite pi bercuti beramai2...

    ReplyDelete
  3. ili..
    kalau dah ade isi..jangan lupe sebar2 kan kat sini..ngehngeh..

    anne..

    jom!!!\0/

    ReplyDelete
  4. insyaAllah nas..doa2kan la ye... ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails