Tuesday, February 14, 2012

Wanie & Bahzme Wed...

Salam..

Harini nak cerita pasal Wedding Wanie n Bahzme.. Akad nikahnya 1 Febuari 2012 and sanding dekat dewan (tak ingat nama dewan) tapi dekat Kompleks Perbadanan Putrajaya 4 Feb 2012. Kalau tengok dekat gambar bawah ni.. Korang akan nampak watak aku yang konon-konon busy...


Yee!!Aku jadi pengapit lagi!! Kali ke empat okey..kuikui... Kali ni bukan jadi pengapit untk sanding je. Untuk akad nikah sekali.. Tugas pengapit time akad nikah tu? sebagai driver untuk menjemput pengantin untuk dibawa ke masjid dan sebagai peneman pengantin time berdebar menunggu saat2 bergelar isteri..Ecceh...Oke, itu je watak aku..Tapi dapat jugak baju yang cantek...Wiieehuu \0/ Baju kaler ungu..I like....^_^


Wanie n Bahzme ni dah berkawan dari kitorang Diploma Part 2 lagi..Gila lame kan? Jodoh diorang panjang.. Alhamdulillah.. Dah disatukan pun.. N masa artikel ni ditulis (artikel tak tahan..) diorang tengah honeymoon dekat Karambunai, Sabah.. Tepat honeymoon pun dah mahal..Gulp... 

Jom tengok gambar-gambar masa majlis sanding diorang.. ^_^ Sangat meriah + mahal..Haha! Diorang orang kaya Nasrina..(ehh..sesi pujuk diri sendiri pulak..=p) Yang best nya majlis ni, Semua AJK 100% dari kawan-kawan n sedara mara Wani n Bahzme.. Terasa sangat-sangat dihargai.. N makan semua cukup..Anda takkan rasa lapar walaupon anda sebok melakukan tugasan...


Aini kata dia tercari-cari mana pinggang dia..Tak jumpa..Haha


Berjaya kan aku grooming Aiza?


Sesi baling bunga..Yee..Ruby lagi yang dapat...Tengok gaya dia..memang patut dapat..kehkeh


Aku adalah pengapit yang menyebok dekat dayang-dayang yang akan bawak hantaran


Bergambau sakan


Ini antara ucapan-ucapan yg tetamu tulis dekat wishing tree..Comel kan..

Atas ni gambar Sifu n Sifu 2 bersama anak2 mereka....

Banyak lagi gambar sebenarnya..Banyak sangat..Cukup la eh..hee

Kepada Wanie n Bahzme, Semoga bahagia hingga ke syurga.. Dapat anak yang soleh dan solehah.. ^_^


nota kaki : Terliur weehh nak buat wedding macamnihhh...haha.. (terus amek tali tape..Ukur baju kat badan sendiri..)

7 comments:

  1. hahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahhhhhhhhhhhhhhhaaa.. nasrina... dah ukur ke...?? ade je lawaknye... hehehe...

    ReplyDelete
  2. mesti ko ingat ngukur badan nk kurus kan kan? haha

    pepatah pepatih tuh we...ngukur baju di badan sendiri..x mampu nk buat wedding besar besaran..muahaha

    ReplyDelete
  3. aku xpuas ati!!!!
    knp gmbar wani sikit gile...pastu jauh..yg byk gmbar org2 berbaju kelabu yg perasan gler...tlg la weh..jgn syok sndiri..
    nas..kau mmg kejam..aku nk tgk wani la....

    huhu

    Pinky

    ReplyDelete
  4. nas:caah.. aku ingt ukur badan.. hahahaha...
    pink.. hahhahahahah... biase la pink... kiteorg kan cun.. hahahhhaha

    ReplyDelete
  5. pink..lepas ko ckp yg gamba pengantin sume jauh..baru aku perasan pink! haha..nmpak sgt aku upload mane yg aku rase cun utk aku..kuikui... bile ko blk sini? jgn lupe bgtau naa..

    ReplyDelete
  6. aku blk bln 3..time cuti..hehe..


    Pinky

    ReplyDelete
  7. calling2 tau! aiza nk belanja..kehkeh..

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails