Monday, November 28, 2011

Ruby's E-Day..

Assalamualaikum...

Dah sebulan..Baru nak update pasal Majlis Pertunangan Ruby @ Rabiatul Adawiah...22 Oktober 2011..Salah seorang dari 8 delapan dan Oompa Loompa.. Lebih dikenali sebagai Nobita.. Sebab cermin mata dia yang bulat masa diploma dulu.. 

Pendiam orangnya.. Orang yang paling tak keluar suara setiap kali kekecohan akibat gosip terjadi.. Pandai main gitar.. Walaupun nampak lembut sangat2 lah minat dengan muzik..

Tak pernah ada kawan lelaki..(setakat yang aku kenal die dari Part 1 Diploma) Kalau ada orang kacau2 senyum aje..Tiada tindak balas.. Kalau dah jodohkan.. Seseorang dari 8 delapan kenalkan kawan dia dekat Ruby, n diorang mula berkawan.. N akhirnya disatukan.. Simple..Kalau tak silap setahun lebih jugak kot diorang berkawan sebelum mengikat tali pertunangan.Ok, ayat skema...

Jom tengok gambar jom...


Jom tengok gambar dekat website photographer untuk majlis ni...Sangat cantik! ^_^


Tahniah Ruby..Semoga bahagia hingga ke syurga...Selamat menjadi tunangan orang...Awak memang comel! ^_^v

nota kaki : takde nota kaki...

1 comment:

  1. takde nota kaki ye?! ooo ade orang melamar dan awak teima ye... mestilahkan dah lame menanti saat yg membahagiakan ini dan angah selaku salah seorg "org-org penting" di sebalik penghujung disember ini pun begitu teruja sekali...

    angah ade nota kaki: angah doakan awak selaku cikgu anak angah agar segalanya berjalan lancar dengan keredhaan ALLAH s.w.t. amin....

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails