Wednesday, November 30, 2011

Berdikir Barat Lagi...

Assalamualaikum..

Still ingat lagi yang bahagian aku buat persembahan dikir barat dua tahun lepas? Tahun ni kena buat lagi..request dari Pengarah sendiri.. Kali ni bukan persembahan saja-saja dah..Tapi pertandingan.. Huhu.. Aku selaku ketua kumpulan lagi.. N kali ni aku tak main canang dah..Aku main gong..

Main gong tak leh terleka..sebab awak-awak yang bertepuk tepuk tu bergantung sepenuhnya dekat bunyi gong.. Takutnyeee.. Doakan kami berjaya ye..

nota kaki : Kerja dekat site banyak ni! Akaun dah nak sampai date line! Minggu depan insyaallah pergi China pulak...Dua minggu lepas tu ada event besar... Ya Allah..Permudahkanlah...Nak nangis...Tempah tiket salah timing je rasenye ni.. T_T

No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails