Friday, September 9, 2011

Murah rezeki

Tiap tiap hari doa murah rezeki.. Tiap2 hari jugak ada client cal bagitau duit akan turun ke JKR utk buat keje kat kem..tu client yang murah rezeki.bukan aku..wuuaa..

Tiap tiap hari..beratus ratus ribu... Peruntukan yg dah sedia ada ni pun tak abeh2 lagi..dah nak ujung tahun laa..tolong la paham..wuuuaaa... Kang x boleh spend, keje tak siap, aku jugak nak kene menjawabnye...

Nota kaki : kalau byk tu masuk akaun aku kan best..(Meleleh)


Sent from Blackberry

2 comments:

  1. aminnnnn...semoga kite semue dimurahkan rezeki dari Yang Maha Pemberi Rezeki...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails