Friday, August 19, 2011

Terkena Percikan..


Tadi pergi kem.. Tengah semangat sound contractor yang bukak formwork tak sampai 3 hari untuk roof beam .. Tiba-tiba terasa macam kena percikan air..Ingatkan air dari atas pokok ke apa.. Sekali tengok belah kiri baju, seluar dengan belakang tudung penuh dengan percikan konkrit!!!Wuuaaaa!! Tengahari ni nak g shopping!!!Wuuaaa!! T_T

Takkan aku nak g jalan-jalan dengan baju bertompokan simen! Ok...Tabahkan hati... Pergi jugak macamni..Lantak lahh...

Tak..diorang bukan sabotaj..diorang tak sengaja... Pekerja yang duk bancuh simen atas bukit tu tak nampak aku ade kat bawah tu..huhu.. Redha je lah.. Adakah agar aku tak kuar berjalan? Nak jugak! Tak kire...





nota kaki: Logik tak kalau aku nak tuntut baju baru dari kontraktor?Ok..Tak logik  -_-" 

3 comments:

  1. assalam..
    ca ne e'k? agak2 bole ilang tak kalau cuci atau kire burn je sume tu atau akan menjadi pakaian di dalam rumah aje nanti? ce citer.. ce citer... kalau tak lepas ni bolela bagi proposal kat JKR, mane2pakaian yg "terkene percikan" boleh membuat tuntutan...(ingat free2 je ker semua kelengkapan di badan tu)..he.he..he... jangen mare ye.. datuk JKR

    ReplyDelete
  2. logik nas.. logik.. hehhehe _sanchai.

    ReplyDelete
  3. angah ter emo lebey haha...

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails