Wednesday, August 24, 2011

Central Market selepas 10 tahun..

Tak sangka.. Food court dia dah macamni..Dulu masa form 5 singgah makan dekat food court central market ni panas gila..tapi makanan dia sedap..nyum nyum

Harini berbuka dekat sini..Dah lama betul tak datang sini..Tak plan apa2 pun sebenarnya..Baby la.. pandai2 pulak balik dari Unisel Kuala Selangor sendiri. Dah dalam train cuak nak balik naik lrt sorang2.. Aku, selaku kakak yang baik terus la pergi menghadap jem untuk pergi amek dia dekat KTM KL.. Alang2 dah sampai sini pukul 7..Cari parking, buka sini dulu..hee

Ok,Jom berbuka! :)

Sent from Blackberry

1 comment:

  1. oo baby dah pandai jojang jauh2 ye..mak tak yah amik dah la lepas ni ;p

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails