Wednesday, July 13, 2011

Kawan-Kawan..Tolong aku..Plis plis plis...


Assalamualaikum..

Hari Sabtu ni aku dan office mate aku nak bukak gerai sempena Karnival Sukan JKRWPKL.. Aku still lagi terfikir-fikir nak jual apa..Setakat ni dalam kepala aku ni nak jual sandwich..Yelah..Paling senang dan ringkas.. Orang beli, n terus makan.. Yang player pun boleh berhenti kejap main, dtg beli sandwich, makan, n sambung balik main..Haha.. Ok.. TAK -_-"

Yelah, takkan aku nak jual laksa, mihun sup, spaghetti, or steak bagai.. leceh2..Ngee.. Tudung?? Taknak lah..Nak jual makanan jugak! =p

Nak mintak tolong boleh? Undi dekat sebelah ni.. Sandwich mana yang korang suka..Please please please... (muka merayu..) Jawab sebelum Jumaat ni eh?Sebab Jumaat malam tu aku dah nak start buat dah.. Aku nak tau la.. Sandwich yang mana aku kena buat lebih, yang mana aku nak buat sikit je... Boleh eh?eh? Pleaseeeee....

Kerjasama dari anda saya dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih... ; )


nota kaki: mintak tolong ye..^_^


3 comments:

  1. mcm mane nak undi? kalo biasa org buat sandwich tuna & telur. tp sandwich ayam pon sedap gak =p

    ReplyDelete
  2. kat belah kanan ni ade poll anne..ko undi la kat situ..hee..^_^v tq!

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails