Wednesday, April 13, 2011

Virus merebak ke Facebook

Assalamualaikum..

Entry sebelum ni aku ada bagitau pasal YM n email aku yang kena hack dengan virus.. Rupa-rupanya virus ni bukan je menceroboh Ym dengan email aku tapi FB aku jugak...

Camni citenya..Aku dah dekat 2 bulan (yeke nk dua bulan?) deactivated akaun FB aku...Sebab konon2 akan activekan balik lepas habes final ni.. Aleh aleh.. Bila aku bukak email aku malam kelmarin, aku dapat email yang Hawa, ada post dekat wall aku.. Eh??Sejak bila pulak aku on FB ni?? Aku buat kesimpulan mungkin yang dulu-dulu punya ni kot.. (punyalah blur)

Semalam, dapat dari kapten pulak.. Post dekat wall "Selamat kembali ke dunia lagha!!" SAH!!SAH!! Virus yang kurang sopan ni dah berleluasa dekat FB aku pulak! Eiiii!!Geramnya!!! Aku try masuk FB...tak boleh..! Virus ni boleh pulak tukar password aku... EEii!!menyirap sunggoh ni! Aku pun apa lagi.. Buat la yang konon2nya lupa password n reset semula password... Ok..Settle pun akhernya.. Tukar password baru n babye la virus ooiii....

Sekali...Tadi..Adik aku BBM aku... "Anya!FB anya ada balik!!" Hahhh?????? Kurang ajar punya virus!!Password baru aku pun ko tau???? Geramnya aku! Aku masuk..Aku deactivate balik.. Mana bolehhh nak activekan.. Dah cita-cita nak on lpeas final.. Cita-cita perlu diteruskan...Huh! Geram betoi aku...

nota kaki : Esok... Kalau ada lagi FB aku angkara si virus ni..Siap laaa... Aku bom!



2 comments:

  1. aku tggu bile ko nak bom fb tuh.. lalalalala

    ReplyDelete
  2. kite bako kite bako.. kuikuikui ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails