Monday, April 11, 2011

Virus dekat YM

Assalamualaikum

Ada masalah nk login YM dan email dekat BB aku ni...


Ceritanya macam ni.. Aku memang sentiasa login email n YM dekat BB aku ni melainkan ada masalah line baru lah tak on.. Semalam, ada satu virus yang tak dikenali yang menegur-negur dekat YM.. Selama ni kalau dapat je aku akan delete terus.. Tapi semalam masa nk delete aku tertekan satu huruf n ter send.. ZAP! tersign out habis YM aku.. Aku dah cuak dah.. Aku try masuk email aku pun x boleh.. Aku try masuk guna laptop pun tak boleh.. Password aku dah ditukar! Gile laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Berpeluh tu satu badan pikir macam mane nk buat sebab semua dalam email tu..

Aku n Maze bertungkus lumus cuba mengingatkan balik apa die security answer utk soalan-soalan yang aku dah set kan dulu-dulu mase buat email ni.. Lama dah email ni weh.. Macamane nak ingat balik...Try tu try ni tak berjaya jugak.. Last-last Maze try satu perkataan yang aku dengan dia pun terkejut macamna boleh lepas.. Yeeyy!! Alhamdulillah.. berjaya dapat balik email aku! \0/ Thanks Maze ^_^ Tapi... tulah..still x boleh on YM n email dekat BB ni..


Kepada semua..hati-hati dengan virus si penjahat dekat YM... Siapa tau macamana taknak bg virus tegor2 kite? Bahaya lah macamni... -_-"



No comments:

Post a Comment

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails