Wednesday, January 12, 2011

IKLAN! IKLAN! (dan juge wedding weddingan)

ssalamualaikum..

IKLAN! IKLAN!! Hari ni nak buat entry pasal contoh-contoh pemakaian selendang dan inner yang dijual di Nas Butik..

Okei, ini masa majlis kahwin Zaireen & Alan dekat Felda Villa..

Pakaian aku: Jubah dari Makkah n selendang juga dari Makkah.... Okei, dua-dua takdek dijual dekat Nas Butik..Tapi budak dua orang dekat bawah ni pakai barangan dari Nas Butik.. Maze pakai inner dan selendang dari Nas Butik, Baby pakai inner dari Nas Butik..Nampak tak inner tu? Takkan melekap kat dahi punyee...

(Kiri Maze kanan Baby)

Dekat bawah ni gambar rakan-rakan ku di Candy Station yang Zaireen sediakan dekat majlis kahwin dia.. Yang sebelah kanan aku, yang pakai baju oren itu pelanggan setia Nas Butik..Ye Aini, anda layak menjadi model di butik saya tapi anda menolak...Terpaksalah saya menjual muka sendiri...ngee

Baby yang cumel lote ini adelah anak kawan aku yang juga penjual tudung..Tapi dia jual tudung kepala keras yang bermanik-manik..I jual selendang...Sila ke Nas Butik untuk beli selendang!

Inilah pengantin yang kacak dan gojes itu....Sangat-sangat macam pinang di belah dua..Sangat manissssssssss macam gule-gule...

Okei...Selain boleh dipakai dengan selendang, aku pakai inner ni dengan tudung syria...Dekat bawah ni aku pakai tudung warna turqoise n inner warna merah..Bagi bomm kebaboomm warna nye.. Mix n match warna boleh buat kan fesyen jadi lagi menarikkan? ^_^

Ini gambar aku dengan shida.. Kakak pengantin perempuan.. Kenduri adik shida ni, fully prepared by Oleander Catering... Katering family aku.. Dari katering, pelamin, n baju pengantin...Gambar dekat bawah ni dekat meja errr...meja...meja ape namenye nih! untuk tetamu tulis-tulis ucapan..Shida buat khas untuk adik dia..Cantikkan??

Gambar dua dekat bawah ni, gambar model sampingan dekat butik aku.. Apa? Korang perasan tudung Maze same je? Yee..Sebab kenduri adik Shida ni siang dan majlis Zaireen malam hari yang sama..Maze ni tukar warna inner je..Good job model^_^


Berminat nak tengok Pakej Perkahwinan dari Oleander Catering?Boleh email kat nashoney27@yahoo.com.. Woohhh! Tetiba promote katering pulakk...

Dekat bawah ni gambar masa celebrate hari lahir abah dekat Cozy Corner...Selendang dan inner dari Nas Butik..


Nak tengok banyak lagi contoh-contoh pemakaian selendang dan inner ni? boleh ke Nas Butik dan klik tab cara Contoh Pemakaian... ^_^


Blouse dekat atas ni sebenarnya antara barangan yang dijual dekat Nas Butik..Tapi, dah habis terjual secara offline.. Sebab material kain ni dari cotton yang best n terletak je bila pakai dengan jahitan yang sangat kemas..Datang dengan 6 warna pelbagai saiz dan hanya dijual dengan harga RM60.. Tapi tak sempat iklan dah abeh.. \0/

nota kaki: Sedang dalam perbincangan untuk bisnes baru bersama seseorang...Tak sabar nak launch bisnes tu...Tungguuuuu.....


2 comments:

  1. "Apa? Korang perasan tudung Maze same je? Yee.."
    hahahah!! boleh je nk solan dan jawab.. cehcehceh...

    ahah!! BAGUS2! Maze model tetap nasbutik ni, takde ke gaji.. :-" atau mungkin halal kan je hutang2 lame tu ke.. lalalalala~
    maze suke material shawl kotak2 tu, tapi tak suke kotak2 tu o_o"
    paham2 je la.. haha!

    ReplyDelete
  2. hai sayalah baby tu.. :P

    ermm kwn2 anya or sape2 yg bace blog ni..silelah beli..sgt best bile memakai inner dan selendang..kain die jugak sume best2..sejuk bile dipakai..siries x tipu..kalau tak cube macam mane nk tau kan..sile la cube..hehe ^_^


    p/s:baby juga akan mnjdi penyumbang utama dalam bisnes terbaru anya..nantikannnnnn.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails