Wednesday, January 5, 2011

Elleh...Macam la bz sangatttt

Assalamualaikum...

Apa la tajuk entry aku ni...Tak tau nak buat tajuk apa sebenarnya..hee..Hentam je lah.. semenjak dua menjak ni tak dapat pikir sangat la idea nak corat coret..Sebab tengah duk kalut dengan tugas hakiki dekat opis, sebagai student (ecceh..perasaan muda menjelma) dan sebagai peniaga kecil kecilan.. Perasaan? Seronok! \0/

Jom tengok header baru butik aku.\0/..GEDIK?! Yee..paham....Esok-esok tukau le ni...Tengah mud gedik... layankan aje ye...ngee~ Ish..Korang malas nak kelik kat butik tu sebab geli nak tengok kegedikan header blog butik tu? Nah! Amek! Aku upload jugak sini..Padan muko korang... =p

Tarraaaa!!!\0/ haha!Ok la eh..Slambeee

Ohhh...Sangat bz menjadi student dan perangai lama menjadi- jadi balik...

Errr..apa perangai aku ye...err...

Errr...Malu lah nak cakap! :'>

Siapa yang tau apa aktiviti/hobi aku sepanjang jadi student dulu..Angkat tangan! 0l

nota kaki: Yeeee...entry yang takdek motif dari saya..



1 comment:

  1. MAZE TAU aktibiti anya sebagai student apa!!
    Menternak BERUK utk dijadikan emoticons dlm blog! \(",)/

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails