Wednesday, December 8, 2010

Ppink N Pendi Wedding

Assalamualaikum...
28hb November..satu lagi BFF aku kahwin...Fareha @ Ppink.. Kahwin dengan En.Fendi yang aku baru first time jumpa masa wedding ni... Dari diploma bercinta.. Tapi si Ppink x pernah nak review sape pakwe dia.. Walaupun dah dipaksa secara meletakkan pisau dekat leher.. Tapi dia tetap berjaya mengunci rapat mulut dia.. Anda memang hebat Pink.. -_-"

Perkahwinan kawan yang rapat dengan kita bukan menandakan dia akan pergi jauh dari kita kan? Cuma.. Aku rasa, aku kehilangan orang yang selalu pinjamkan sesuatu yang berharga pada diri dia untuk aku.. Pink.. I'm gonna miss u so much!

Dia kawan yang paling aku rindu masa aku buat silent treatment dengan lapan delapan.
Dia kawan aku yang aku mula-mula aku cari untuk aku bercerita.
Dia kawan yang selalu ada waktu aku perlukan nasihat..
Dia kawan yang mula-mula aku cari untuk kongsi idea nakal aku.
Dia kawan yang aku mula-mula cari untuk tanya pendapat.
Dia kawan yang aku cari bila aku mula berkenalan dengan seseorang.
Dia kawan yang aku cari bila aku perlu membuat pilihan dalam hidup.
Dia kawan yang aku cari bila air mata aku laju mengalir dekat pipi..
Walaupun dari jauh, dia pasti dpt kesatkan air mata aku.. Dia tak cakap banyak. Dan dia jugak takkan bagi nasihat yang bersopan santun untuk telinga aku nak dengar.. Tapi dia akan cakap apa yang telinga aku perlu dengar. Memang itu apa yang kita perlukan dari seorang kawankan? ^_^v

Aku? Aku bukanlah kawan terbaik dia..Dan aku selalu gagal jadi yang terbaik untuk dia...Dan aku selalu kena sound direct dengan dia bila lama tak call dia sebab pada dia aku tengah bergembira dengan kehidupan aku..Pada dia..Dia cuma dengar suara aku bila air mata jadi peneman aku..Aku memang kawan yang gagal secara total..

Pink..Mak ko selalu cakap...Ayah aku sayangkan mak aku...Aku doakan.. Fendi sayang dekat kau macamana sayangnya ayah aku dekat mak aku ye.. ^_^v

Ok cukup sesi pengenalan siapa Ppink dimata aku... Jom tengok gambar jom..









Aku jadi pengapit Ppink..Tolong lap peluh..Tolong cantikkan mekap..Tolong kesatkan air mata...Air mata dia masa pelukan terakhir tu?Dia kesat sendiri sebab aku bz kesat air mata aku...kuikui...

Boleh tak siapa-siapa bagitau dekat aku, apa kesan jadi pengapit tiga kali???????!!-_-"

nota kaki : entry ni dibuat sehari selepas ppink kahwin..tapi hari ni baru berkesempatan nak publish. Niat nak tambah byk lagi gambar..Tapi intenet slow sgtlah...

6 comments:

  1. ok nas..cukup cukup..jgn byk2..mcm abg kak ekin..dh terlebih 3x..smpai dh xteringin naik pelamin lg..kuikui..

    ReplyDelete
  2. ngee...oke kak eikyn..ini yang terakhir..tak mo jadi dah..hee bahaye tu dah tak teringin naik pelamin lagi..x mo xmo.. =p

    ReplyDelete
  3. huhuuhu..sebelum baca td tam dh pesan suruh amik tisu(sbb tam dh baca dlu)...tp aku buat2 cool...lps bace trus basah..tq tam..kau mmg memahami aku...

    nas...cukp la buatkan aku sdh..kau kan tau aku ciwek..huhuhuhu..tima kasih sbb sudi jd teman mengumpat @ pengapit masa aku kwin ari tu..heheehhe..klu x mst aku trkulat2...
    aku x kisah pn nk berkongsi cerita dgn kwn2 yg nk cite...nas..sudi2 la cal bl prlukan khidmat nasihat aku yg sntiasa pds bl didengar nih..hehehhe

    kwn2(lapan delapan)...tima kasih sbb bg adiah..bes sgt..

    p/s:sape yg amik gmbar kita berpelukan tuh...mmg genius =)


    ppink

    ReplyDelete
  4. yes!yes!berjaya menjadikan ko bertambah ciwek..kuikui

    baby yg tangkap gambar tu dia bangge gile..bile ntah dia amek aku pon taktau...

    pink..adiah kawen ko mmg hasil pengumpulan dari lapan delapan yang aku pun terkejut dgn hasil jumlahnya..

    kem salam dkt tam yang sudi tompang sedeh...

    ReplyDelete
  5. sane sikit..
    si genius nak tumpang lalu ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. lain laaa muke kak pipink ni dlm gamba ni dgn aritu..
    :D
    ceeeeeh ceeeeh~ bole plak jd pengapit.. siap duduk TEPI pengantin makan lg!!!!
    family dia mane ha!?
    siap nangis2 peluk2 lg.. T_T

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails