Friday, December 10, 2010

Ini Kisah Hepi Saye...(dan inner tudung yang best)

Alhamdulillah....Jualan jubah memberangsangkan...
Alhamdulillah...Result exam menggembirakan...
Alhamdulillah..Menambah barangan baru untuk dijualkan...

Alhamdulillah..Dalam masa 3 minggu sebelum ni dapat berjalan ke Trolak Perak untuk berkursus,Johor Bharu untuk bermesyuarat,Cameron Highland untuk bercuti bersama sepupu dan keluarga,dan ke Kalumpang Resort untuk Hari Keluarga ofis...

Alhamdulillah diberikan rezeki yang tak terduga ini dan jalan-jalan yang tanpa perancangan tapi tiba-tiba datang menjemput..Alhamdulillah...


Perasaan sekarang?Heppi! ^_^ Terima kasih Ya Allah... ^_^

Ohh Yee...Nak kasi kredit dekat Ayunar sebab menjual inner tudung yang membuatkan kehepian saya semakin menjadi jadi!Thanks Ayun... ^_^v

Tengok2 anak tudung ni muncung ke depan kan??sesuei utk si muke bulat macam saye....Yey!boleh pakai selendang..Yippie!!\0/ Ini gambar masa beraktiviti bersama keluarga dekat Gunung lang Perak minggu lepas..

Ini pulak masa pergi tengok teater Natrah 2 dengan kanak2 ribena...Kawan-kawan baby...Yee yee..Saye selaku driver dan penjaga kanak-kanak...mengaku mengaku..-_-"

nota kaki: Jangan hepi sangat Nasrina..Nanti nangis padan muke!



6 comments:

  1. dik..cam best je inner tu?
    jualan jubah memberansangkan? alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. baby:ade dibelakang kamera..kuikui

    nadia:ye!sile beli!ngee

    ReplyDelete
  3. sori.. boley x tunjuk pic inner tu yg belom dipakai.. makne nyer.. nk tgk rupe inner tu.. sebab.. setengah2 inner xleh nk tarik sampai ke pipi.. mekasih..

    azeed

    ReplyDelete
  4. salam azeed..nanti saya akan upload tutorial pemakaian inner tu dekat online butik saya..insyaallah...

    http://nasbutik.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. eh!! ada muke ku di blog ni! tak perasan pule.. ahaks!
    eh eh.. tu la nas, jangan happy n excited sgt...nnt merana diri~ woot woot!
    maze pun nmpk sesuai dgn inner tu, cume menyampah kadang2 dia kedepan kedepan.. kebelakang kebelakang.. kene betulll kn setiap mase o_o

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails