Tuesday, December 21, 2010

Family Day N Family Gathering


Assalamualaikum...

Ok, sekarang nak bercerita pasal pergi join Family Day Unit Airport Ibu Pejabat dan jugak family gathering keluarga aku dekat Perak...Memula ni cerita pasal Family Day dulu eh..Dekat Suria Beach Resort, Cherating...Actually aku takde kena mengena pun dengan unit ni..Tapi Hawa, kawan aku dari unit ni mengajak join..Aku join sebab dapat g jalan2..Best! Rupa-rupanya Aini pun ikut..Ok, leh buat kepala sendiri la cmni..hihi...Sebab aku nih jenis tercover cover sikit kalau dengan orang yang tak kenal..Bila dah ade geng sekepala..Ok, cover tolak tepi.. Yippie!\0/
Aku cite sambil tengok gambar ye..

Suku dari lapan delapan...Jalan-jalan cari 'pemandangan'...
Taraaaa!! Kitorang mewarna batik...Cantik tak? Yang kanan sekali tu namanya Lina..dia dapat nombor dua mewarna batik..Lapan delapan??KALAH....Inilah lukisan saya yang kalah tu... -_-"

Apa yang paling menarik? Warna baju family day ni pink!!Ohh..Sangat suke! \0/ Alolololooo...Adik comel ni pun dapat jugak baju tu...Sangat cute!

Aku n Aini satu grup...Warna ungu...Dapat nombor dua \0/

Inilah...Barisan kita...

Tengok-tengok..first time main tarik tali menang \0/

Okei..Tu je dari cerita family day ni...Sangat best...Dengan semua staff yang join sangat friendly...Suka-suka.. ^_^ v

Sekarang nak cerita Family Gathering ke Perak pulak...Tengok gambar jugak eh...Jom!


Ni dekat Gunung Lang..Separuh je dalam gambar ni..Yang len dekat seberang tasik...Diorang malas naik bot...hehe

Lepas tu kitorang pergi Kuala Kangsar pergi tempat Labu Sayung...Sangat eksaited...Lalu terbeli satu dua labu sayung kecik untuk buat perhiasan...Sampai sekarang ade lagi dalam balutan surat khabar -_-"
Tepi jambatan pun mengada-ngada nak berhenti tangkap gambar...Takde pemandangan pun..Saje gedik -_-"

Ini masa dekat Cameron Highland...Sangat suka tengok topi dengat scarf tu...Oppss..Terbeli jugak... -_-" Err..Comel je kan... =p

Abaikan pakcik n makcik loving couple ni..Diorang memang suka jalan berdua sambil membiarkan anak-anak mereka -_-"

Emm..Tu aje kot...hee...Taktau nak cerita apa..Tapi nak update blog jugak....

nota kaki: Sila pergi Kalumpang Resort untuk mandi sungai..Sangat BEST!!Malas nak update pasal Kalumpang Resort..hee

2 comments:

  1. eeeeeeeeeee semua nak pink!!sakit mate la woi! :P

    ReplyDelete
  2. sapikah- mmg sakit mate haha..
    tuan punye blog-refer pada caption gambar terakhir, suke la diorg nak tinggalkan anak2..dah godang pun nak berkepit ngan mak abah ke? kasi can aa

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails