Saturday, October 2, 2010

Tempat Kerja Saya!(dan BuBu Saya)

Assalamualaikum..

Hari Khamis lepas ada jamuan hari raya dekat Kem Sungai Besi..Anjuran staf-staf aku..Secara tak langsung kitorang jadi host untuk majlis ni..Alhamdulillah..Majlis ni berlangsung dengan jayanya..lebih 100 orang yang datang..Dari client, kakitangan dari hq, kem-kem yang lain..Dan ramai lagi..Simple tapi meriah..

Alhamdulillah..Kakitangan kem aku ni pun sangat2 bekerjasama untuk majlis ni..Semua pun bz dengan tugas masing-masing..Tugas aku?Layan tetamu dengan VIP...(ok..tugas ni pun aku diajar cara-cara melayan nya..Takleh nak lari-lari..Kena paksa layan..sebab aku memang tak reti layan orang..Ye..Aku memang hampeh -_-") Tapi best..Tambah lagi satu ilmu ^_^v

Ok..Jom tengok gambar...Kalau nampak gambar ala-ala gedik..Buat tak layan je la eh...(Tengah jakun tengok..Asal aku kurus nih??!!!)ok..ke perasaan aku je..-_-"
Sebenarnye aku dengan TA aku(duduk sebelah aku) je perempuan dekat kem ni yang lain tu tetamu yang datang lambat n join skali bergambar untuk staf kem sg besi =p

Tadaaaaaa!!!Memperkenalkan!!! My BuBu!!\0/
Alhamdulillah..Telah menambahkan satu aset dalam hidup aku..Ok2..Dah lambatkan beli kereta umur 26 tahun.. Takpe lah..Janji ada =p Kakak aku yang paksa beli kereta. Dia yang uruskan dari booking, bayar deposit, tempah warna (kalau aku kompem pink!) dan seterusnya..Aku? tandatangan je..hee..Kalau harapkan aku..Lambat lagi kot beli..hehe

Tadaaaaa...Okei BuBu..Salam dengan semua orang cepat...!



Target dapat sesuatu yang lebih berharga untuk masa umur 27tahun...Dapat kereta 2010..^_^ My Besdei? 27/1 ^_^v My fav number 2 dgn 7... ^_^v


5 comments:

  1. baru perasan plat no encek bubu...poyos tiru aku ke ;p

    ReplyDelete
  2. perlu ker amik gambar time isi minyak????????????????sebanyak2 tu tempat lain lagi T_T

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum....haaa... ini kembarmu yg dah lame tak menyampaikan pesannnn...

    hmm...kalau x kerana mato-mato tu hari-hari angah balas entry kau ni tau..kenapo pucek-pucek muko dek kughui...kughui tu mmglah boleh tapi lotaklah lipstick tu ckit..

    oh mr bubu...jago tuanmu tu baek2 tau...kalo dia laju ko buek sound supayo dio tekojuik....

    nota kaki : ade citer terbaru ke???
    nanti jumpe mase ade ain nanti yer...insyaAllah...

    ReplyDelete
  4. baju pun nak sama kaler dgn bubu~~
    gediks~

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails