Thursday, September 23, 2010

Diam Membuahkan Hasil...

Assalamualaikum...

Fuuhhh...Sangat rindu dekat blog ni...Blog ni la penawar hati suka dan duka... Kesian pulak tengok lambat je pergerakan entry2nya disebabkan kelembapan tuannya...Sori ye blog..-_-" Ehh..Sori ye kepada yang sudi membaca blog yang bercampur-campur ceritanya ni.. ^_^

Ada sesuatu yang aku nak kongsikan... Berat aku dah turun 5.2kg!!\0/ Alhamdulillah...Berat sekarang dah 59.6kg \0/ Target sebenar 56kg..Untuk ke 56kg, aku taktau lah mampu ke tak..Sebab yang nak ke berat ni pun aku telah mengorbankan 'sesuatu'..

Nak bukti ke?Taddaaaaa....

Jun 2010

September 2010

Baju-baju semua dah longgar..Seronok gila dah tak yah risau-risau baju ketat sana ketat sini...Baju-baju lama dah boleh dipakai balik..Tak payah risau nak kena beli baju baru sebab asyik tak muat..Atau paksa jugak pakai baju-baju lama walaupun sendat.. Yey!!\0/ Doakan aku dapat kekalkan imej berbaju longgar ni ye.. ^_^v


nota kaki: Nasrina akan berusaha untuk bergiat aktif kepada blognya semula...

nota kaki 2: Nasrina sedang dalam proses melatih diri bersabar dan membaiki segala kesilapan diri... Ya Allah..Maafkan dosa hamba Mu ini yang sentiasa berjanji tetapi gagal menunaikan janji-janji nya... Banyaknya dosa aku...Banyaknya dosa aku...




5 comments:

  1. bagus nas! teruskan usaha! aku pun nak ikut jejak langkah. :P

    ReplyDelete
  2. bagus...nak ikut gak...baiklah, sy akan berusaha mulai skrang (jgn angan2 je dah le)...

    ReplyDelete
  3. Wooowwww...kak nas da hampir ke situ..hi3...siket lagi tue...kalau tengok makanan y sedap2 tue,set dalam otak *makanan tue xsedap,sungguh xsedap* he3...caiyok kak nas...sekian...~_~V he3

    ReplyDelete
  4. betolke berat ko tu? ataupun berat tah sape-sape tah ko snapkan timbangannye...he..he..he..

    okla..oklah memang berat kolah tu..kan kite jumpe tadi..ko memang dah kurusla..cume pipi tu mentenkan ye supaya bole pakai tudung kapla keras tu slalu...yeehaaa..

    ReplyDelete
  5. blah laa!pastu kena ke farmasi beli vitamin byk2 sebab kurang zat + low blood pressure *_*

    *tambahan d situ:dan juga berjaya membuka almari kakak dan mencurik kemeja2 mahal nyer untuk d gayakan!!*

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails