Tuesday, July 6, 2010

Mari Buat Tandatangan Dekat Blog~


Percubaan...Percubaan...Nak buat tandatangan nih...Selalu tengok blog-blog orang lain ada tandatangan ni..Macam comel je..Nak buat jugak lah..

Untuk buat tandatangan dekat email, akhir penulisan dalam setiap post blog kita, dalam facebook, twitter, dan sebgainya boleh ke sini :
Nak buat tandatangan dalam blog
.

Yipiie Yayyey!!\0/ Berjaya!!\0/
Akan ada di setiap kaki entry blog lepas ni..

2 comments:

  1. bukan main lagi ye update pkai brodband saye!!!
    seminggu je mase bahagia tu ye..
    nnti saye amek blik..
    lalalala~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails