Wednesday, July 7, 2010

Comelnye Baby ni!!!!!

Assalamualaikum...
Nak kongsi cerita hari Ahad hari tu yang tak terkongsi lagi dengan korang.. Cousin aku yang rapat gila dengan aku macam belangkas dari zaman aku kecik-kecik dulu sampai la sekarang ni walaupun dia dah kahwin. Dia sebaya kakak aku. Harus lah kitorang rapat bertiga. Cousin aku ni satu rumah dengan aku masa aku study degree dekat Shah Alam n dia pulak ambik ACCA masa tu. Aku habis je degree, dia keluar. Tak duduk situ dah.. Dia selalu jugak komen dekat blog aku ni..Yang nama Nad tu.. ^_^

Hari Ahad, persamaan dengan 4 Julai 2010, pukul 7.30 malam dia selamat melahirkan seorang baby boy yang cute gile!!!! Masa tu aku satu famili on the way balik dari kampung dan sampai lah ke hari ni aku belum berkesempatan lagi nak pergi jenguk dia dengan baby dia..Bangi la..Takde masa lagi..Huhu.. Insyaallah, aku balik dari Kelantan nanti aku akan jenguk.. ^_^

Jom tengok baby comel yang keluar dari perut ibunye yang tak comel.. =p Dia send MMS dekat aku malam Isnin haritu.. ^_^

Alo-alo comelnye tak nampak mate...^_^
Aloooo..Dah bukak mata lagi comel!!\0/

Mak dia yang sebelah budak poyo baju pink pakai cermin mata hitam tu.. Tak comel kan mak dia? =p Sebelah dia kakak aku dan sebelah kakak aku cousin aku yang selalu komen dekat sini aka kembar aku. hehe
Ni mak baby boy yang comel tuh... ^_^

Nota kaki: Nak ada baby jugaklah!!\0/

3 comments:

  1. assalamualaikum...byk betul angah termissed entry ko ni sejak mato2 tu dah bersuaro...tapi tak ape...selagi ade nasrina honey di situ ade kembar_angah...muahahahaa

    comel la baby tuh... x sabar nak cubit pipi dia..jom kite ke bangi..

    foot note : x sangke gambar angah ade terselit kat atas tu ye...

    ReplyDelete
  2. wahaha..ade entry untuk babyku..sungguh terharu ahaks..
    dik, aku doakan kau cepat temui jodohmu dan dapat baby yang comel2.
    bley laa anak2 kite pulak yg berkawan rapat huhu
    thanks sebab datang melawat kami ari tu..aku tak sabau nak bawak babyku berjalan2..

    ReplyDelete
  3. angah:termissed bace tapi ujung minggu bace sume..di maafkan..haha! ahha!gamba anda pun saye selitkan bersame..=p

    nad:Aminnnnn...\0/ hee..Doakan selalu tau. Supaya yang jauh didekat-dekatkan..ecceh.. =p

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails