Thursday, June 24, 2010

Pencarian Kerja Secara Besar-Besaran!!

Aku dapat tahu dari kawan aku, kemungkinan besar, kontrak kitorang akan ditamatkan secara pukal! Pukal bermaksud, 600 orang yang masuk haritu, akan ditamatkan bersama-sama.. Bila? Kemungkinan tahun depan.. Wallahualam..

Ok..kepada semua orang, kalau tahu ada iklan nak cari kerja kosong..Bagitahu aku ye..Kesian la dekat insan yang masih mencari sesuap nasik tapi nak sambung belajar dan ada hati nak kawen nih.. haha!


Okei tu je..Bye!


Nasrina..Rezeki di mana-mana..Don't give up!!\0/

6 comments:

  1. dik..napekah begitu pule?oleh itu..mari kite berbisnes..moh!!

    ReplyDelete
  2. dah isi SPA8?
    ada byk jawatan kosong belum diisi dalam Kementerian Sumber Manusia.
    Kalu civil background.. bolelah apply Pemeriksa Kilang dan Jentera, Pegawai Latihan Vokasional, Kejuruteraan (JKR)..
    try apply and update..
    Waran 2010 baru je kuar..
    ookeh.
    kalau berminat ler

    ReplyDelete
  3. nad:ntah..taktau..huhu..mari kite berbisnes!!\0/

    archaqx:tengkiu sbb memahami :( dah apply dah..tp takde rezeki lagi..waran tu pun untuk pengambilan baru ke? dgr2 cerita pengambilan dibekukan..

    ReplyDelete
  4. waran tangkap masih kosong... muahahaa...

    oh ye nina...angah nak bagitau yg mato-mato tu dah bersuaro... maksudnye blog2 ni sume xleh bukak dah kat opis...ni yg reply ko punye entry ni kat umah maklong...huhuhu..

    angah doakan ko dapatla keje tetap yg lain..teruskan berusaha..cayok..cayok!!

    ReplyDelete
  5. haha!dah agak!patut le dah lame tak muncul..mate2 dah bertukau jadi mulut..haha!

    angah, kem salam kat mak long..lame gile tak pegi umah mak long..agak bz sedikit..huhu..barang2 yang beli utk anak2 awak ngn nadirah pun x bg2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  6. ada waran tahun 2009 dan 2010..
    tidak dibekukan... cuma dikurangkan pengambilan..




    p/s:... sila lawat http://archaqx.blogspot.com
    dan jadi follower..
    tq

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails