Wednesday, June 23, 2010

Barangan Terbaru di Nas Boutique ^_^

Assalamualaikum..

Perniagaan terbaru dekat Nas Boutique adalah menjual beg kertas/paper beg yang comel dan cute miut.. Beg kertas ni boleh dijadikan sebagai goody beg masa jamuan harijadi, atau majlis kahwin atau majlis-majlis yang lain..

Dengan corak yang pelbagai.. Korang boleh pilih mana-mana yang berkenan di hati mengikut citarasa sendiri.. Okei..Silalah lawat ke Nas Boutique ye.. ^_^

Nas Boutique juga ada menjual brooch yang comel lote..Bole dibeli secara borong dengan harga yang special.. ^_^



nota kaki: Nasrina dah mula konfius apa maksud butik..Sebab dalam kepala fikir nama blog tak sesuai dengan barang yang dijual... -_-"

2 comments:

  1. Nas, apa ada dengan nama? hahahaha... aku pun ade stok baru. :P jom same2 update stok baru. *ngehngeh*

    ReplyDelete
  2. waaaaa...
    bagus2x..
    nk p riki2x kat sna plak klu ad yg bkenan..
    :)

    brushaaa!!!!

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails