Tuesday, June 8, 2010

Alhamdulillah...Selamat Tiba..

Alhamdulillah...Dah selamat sampai dekat tanah air ^_^ Sampai pukul 11 pagi tadi n sekarang dekat rumah Mak Long dari KLIA tadi. Lepak sini kejap.

Pengalaman yang super duper hebat.. Tempat yang kita tak terjangka macam itulah pemandangannya..Walaupun dah selalu tengok dekat tv atau gambar..Tapi lain bila kita sendiri yang jejak kaki dekat sana.. Subhanallah..Kebesaran Allah..

Terima kasih dekat semua atas doa selamat pergi, selamat balik, dan kesihatan aku yang tip top dekat sana. Aku memang diberi kekuatan oleh Allah. Tanpa sakit tekak, demam,batuk, sakit kaki, sakit urat semua sepanjang mengerjakan ibadat dekat sana walaupun cuaca mencecah 44 darjah celcius.. Dan sakit urat betis aku yang memang dah sedia sakit sejak 10 tahun yang dulu, Alhamdulillah dekat sana sihat walafiat..

Alhamdulillah..hari terakhir dekat Madinah iaitu kelmarin, baru start sakit tekak...Mata dah mula pedih nak demam..Sampai sekarang ni..(Adakah alasan nak ponteng kerja esok???)

Nak update gambar..Tapi takde pulak card reader. Insyaallah akan update secepat mungkin ^_^ Akan mencari kekuatan line intenet yang hebat untuk update gambar dan video..hee..

Oh yee..Kepada kawan-kawan yang mengirim salam kepada Rasulullah dan mengirim doa..Alhamdulillah..Aku dah laksanakan amanah tersebut..Terima kasih jugak sebab doakan aku.. Semoga Allah menerima doa-doa kita..Berdoa pun salah satu usaha yang Allah tuntutkan? ^_^



Okei..Sampai sini dulu..Insyaallah akan update lagi...

6 comments:

  1. Yey! Nas dah balik. tak sabar nak baca cerita2 ko kat sane. :P

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah selamat kembali. x sabar nak tgk gambar & bace citer ko...

    ReplyDelete
  3. salam nas~

    alhamdulillah balik da...nanti cite la pengalaman kt sana

    ReplyDelete
  4. selamat pulang....hik..nak dengar cite gak...

    ReplyDelete
  5. syukur alhamdulillah...semuanye selamat dalam mengerjakan tuntutan Ilahi...semoga apa yg kite doakan akan termakbul jue hendaknyee..

    nota kaki: keje ke ari ni?

    ReplyDelete
  6. hee..Alhamdulillah..tq sume..insyaallah akan cuba menceritakan pengalaman hebat ni sebaik mungkin..n semoga doa-doa kita dimakbulkan..Insyaallah

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails