Monday, May 24, 2010

Peristiwa sebelum Umrah..

Selongkar satu rumah!Hishh takdek jugak!Okehh..cuba lagi cari dalam almari ni...Alaaa..Takde jugak..!!

"Adiikkk!!!" Mak panggil... "Mak takdek telekung putih ni!!"

Aduh! Aku sendiri pun takdek telekung semua putih ni.. Nak bawak pergi umrah nanti..-_-" Baru perasan, kalau boleh, tawaf nanti elok pakai semua warna putih..

Haa..tengok dalam plastik telekung yang untuk dijual tepi almari ni, ada lagi dua helai telekung yang semua warna putih, dah dibooked pun...Jalan terakhir adalah...

"Boleh tak aku tak jadi jual telekung ni kat ko?Aku takde telekung nak bawak pergi umrah la..huhu" (Dengan lajunya aku hantar mesej dengan nada minta dikasihani..) Send terus dekat dua orang kawan aku yang dah booked dua telekung ni...

Tak lama lepas tu dua-dua pun balas, "Ok"

Yippiee!!!\0/ Tak payah beli dah telekung..yey!yey!!\0/






nota kaki: thanks Hawa n Bhai.. ^_^


5 comments:

  1. apa daaa...

    bermudik-mudik ke hulu
    berenang-renang ke tepian...
    (aik ape kene mengene peribahasa ni pulak dgn situasi ko ni kan)tapi yg penting maksudku adelah try to think for your future needs first than only think about others... fuyooo!!! speaking..
    angah pun x sangke ayat omputeh keluar dgn lancarnye...mungkin disebabkan rahmat ko nak pegi ke Tanah Suci agaknye...heheheheee..
    so...bile nak jumpe sebelum gi umrah? nak bermaaf-maafan nih..
    ckp kat mak, angah nk gi umah maklong hari rabu mlm...so kalu boleh kite jumpe di sane...di sane..

    foot note : x dapat cuti hari khamis ni nak tolong hantar kat KLIA..hu..hu..

    ReplyDelete
  2. ceh! Sib baik lah akak x jd beli hr tu eik. Klu idak, sory! Xmo pulang!

    ReplyDelete
  3. angah:insyaallah kitrg pegi umah mak long malam esok..jumpa disane disane disane!!! xpe..abah suh kawan die anta..naik van besau boleh muat 10 org beserte barangan..

    mama lip lap: fuhh..(lap peluh) mujo akak tak jadi amek..kehkeh..

    aimi:insyaallah hari khamis.flight pukul 3 ptg..

    ReplyDelete
  4. Aku akan merindui kelian! wa...! waaa!

    ReplyDelete

Terima kasih ya sebab komen ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails